1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FSD nie odpala z włączeniem konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Vegonator, Luty 15, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Vegonator

    Vegonator Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Mam konsolke z RGH, były z nią małe problemy więc ją oddałem do naprawy. Konsolka wraca z zapewnieniem że wszystko sprawnie. Odpalam, a tu niestety włącza mi sie oryginalny dash. Wchodze przez XeXmenu na dysk, patrze i FSD jest wrzucony, odpala się, gry działają. W Dash Launchu jako ścieżka podana jest w ogóle nie istniejąca ścieżka. A gdy podaje tą istniejącą i uruchomie konsole ponownie to jest dalej ta stara i dalej uruchamia się oryginalny dash. Ma ktoś jakieś rozwiązanie?

    Edit: Konsolka to falcon, a FSD oczywiście najnowsze
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Zniany musisz zapisac w pliku launch.ini.
    Na padzie RB, wybierasz miejsce i zapisuszesz X.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Vegonator

    Vegonator Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    ok, ale skąd wezme plik launch.ini, gdzie wrzucić i co i jak edytować?
     
  5. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Ini zapisz na HDD, na podstawie tego co ustawisz w dashlaunch.

    Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum