1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FSD nie sprawdza topologii ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez asd32s3wqx, Sierpień 8, 2012.

  1. asd32s3wqx

    asd32s3wqx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kupilem na allegro jaspera z RGH i LT 3.0. Z tego co wiem to gra LT 2.0 nie pójdzie na napędzie LT 3.0. Miałem wcześniej nagrane gry metodą truncate z wgraną topologią 2.0. I teraz sprawa wygląda tak, że jak uruchamiam freebota 14719 to płytki działają ale nie przechodzą weryfikacji i wywala po chwili (działa metoda z pendrive i mp3). To by znaczyło, że napęd to jednak LT 2.0 ??. Najdziwniejsze jednak, że jak odpalam przez FSD 2.2 to wtedy płyta chodzi bez żadnych weryfikacji, nawet raz włożyłem LT 3.0 i też działała. Napęd to Liteon. Wychodzi na to, że jak uruchamiam grę z napędu przez FSD to obojętnie jaka jest topologia nagrana i jak przerobiony napęd ?? Podkreślam, że chodzi o granie z płyt. Z dysku wiem, że wszystko musi chodzić bo po to jest zrobione RGH. Z góry dzięki jak mi to ktoś wytłumaczy o co w tym chodzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    z tego co pamiętam część sprawdzeń jest blokowana przez dashlauncha, więc pytanie czy masz najnowszą wersje wgraną
     
  4. asd32s3wqx

    asd32s3wqx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam chyba dashlaunch 3.02. Ale nic juz z tego nie rozumiem bo widze w temacie obok, ze niektorym chodza gry z topo 2.0 na napedzie lt 3.0. Ciekawi mnie wlasnie tylko, ze przez fsd smiga kazda topologia, a na freebocie sa te cyrki z truncate (tzn naped sie dlawi, az nie przechodzi weryfikacji i wylacza konsole). Wychodzi na to ze Freestyle Dashboard zeczywiscie jakos pomija to sprawdzanie. Moglaby sie jeszcze jakas z osob przerabiajacych wypowiedziec bo to ciekawe..
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Przy rgh topologia nie jest ważna, czy masz 2.0 czy 3.0 to i tak działa wszystko.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  6. asd32s3wqx

    asd32s3wqx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem, dobrze wiedziec. Dzieki za odpowiedz
     
Wczytywanie...

Poleć forum