1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fsd problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez scutrex, Lipiec 26, 2013.

  1. scutrex

    scutrex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam problem. Wczoraj zaktualizowalem FSD do 3.0 rev 735 no i tu pojawil sie problem.
    Po zaktualizowaniu nie moge wlaczyc FSd prez skrot w Ori dashboardzie tylko musze go odpalac przez XEXmenu
    Wie ktos jak zrobic aby po starcie konsola uruchamial org dashboard i dopiero z niego Uruchamiac FSD np. porzez skrot w zakladce GRY?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzychu30

    Krzychu30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mi tak znajomy zrobil ze mi odrazu sie laduje FSD ale przywyklem teraz z Kolei mam Klopot bo nie widzi mi zadnej gry ktora wsadzilem na hdd/content/000000000
    ilosc zer jest przypadkowa ani gier nie widzi ani okladek jakims cudem wskoczyla mi jedna okladka Arcade i nic wiecej Tu potrafi sciagnac ale nic nie widzi dalem wczroaj instalke na nowo ale wciaz to samo :/
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ścieżka do tej lokalizacji ustawiona ??

    Jeśli używasz FSD jako domyślnego dash'a to po jaką ... ładujesz gry do CONTENT'u ?
    Zrób sobie folder w root, np "GRY" i tam ładuj gierki, i taką też ścieżkę w FSD ustaw.
     
  5. Krzychu30

    Krzychu30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    zawsze do content dawalem i wsio bylo wiec teraz dalem tak samo to moze byc przyczyna ?zara sprawdze

    niemam nic takiego jak root
     
  6. kexterin

    kexterin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Root czyli zrób sobie folder gry na "HDD1" i przypisz sobie ścieżkę w FSD.
     
  7. Krzychu30

    Krzychu30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a jak zrobic w ROOT jakis folder skoro wyskakuje mi komunikat ze musze wybrac jakis folder??
    Znaczy mam sciezke podstawowa hdd1/otem te 0000 wiec sugerujecie ze nie dawac do hdd1/content/ooooo tylko hdd1 moj folder i tam ??? to by bylo taka przeszkoda oczywiscie scieszka do tego aby skanowalo ?
     
  8. kexterin

    kexterin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skoro posiadasz FSD to nie wrzucaj do "HDD1:/content/000000000/xxxxxxxx" tylko stwórz sobie folder (własny na partycji HDD1) czyli np. "HDD1:/Gry/{tu wrzucasz gre}" a ścieżkę dodajesz w ustawieniach FSD. Folder możesz stworzyć w FSD poprzez "File Manager".
     
  9. Krzychu30

    Krzychu30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Niewierze :D:D:D: dziala Dzieki wam dozgonne ale czemu cos takiego tak sie stalo zawsze inaczej dawalem a teraz taki myk meczylem sie tyle miesiecy z tym Dzieki wielkie jestescie wielcy :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum