1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FSD z klawisza X

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ma_R_tinezku, Wrzesień 30, 2012.

  1. Ma_R_tinezku

    Ma_R_tinezku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wcześniej miałem dasha 2.0.14699.0 i normalnie przy starcie jak wciskałem X na padzie to wchodziłem do FSD. Po aktualizacji do 2.0.15574 nie działa uruchomienie FSD jak w poprzedniej wersji. Uruchomić FSD mogę z NXE.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    musisz edytować plik launch.ini, najlepiej dash launch'em
     
  4. Ma_R_tinezku

    Ma_R_tinezku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój launch.ini do xeBuild wygląda tak:

    BUT_A = IntMu:\Freestyle\default.xex
    BUT_B = Usb:\Freestyle\default.xex
    BUT_X = Hdd:\Freestyle\default.xex
    BUT_Y = Hdd:\Content\0000000000000000\C0DE9999\00080000\C0DE99990F586558
    Start =
    Back =
    RBump =
    LBump =
    ; Default is what loads when you hold no buttons
    ; leave this blank if you want NXE as default
    Default =

    Jeśli dam wpis Default = Hdd:\Freestyle\default.xex to wtedy ładuje FSD.
    Niestety klawisze przy starcie nie działają a chciałbym aby po ukazaniu się loga i wciśnięciu klawisza X odpalił się FSD, Y odpaliło się XEMenu.
     
  5. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    przytrzymaj dany klawisz
     
  6. Ma_R_tinezku

    Ma_R_tinezku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robiłem tak. Wciskałem od razu i po ukazaniu się loga i nic.
     
Wczytywanie...

Poleć forum