1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FSD Zapytanko

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez witexor, Wrzesień 6, 2012.

  1. witexor

    witexor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Cześć. Mam dasha 15574 wygląda jak "Metro" :D Myślę o wgraniu FSD, i tu moje pytania :D

    1. Czy to FSD jest po polsku w pełni funkcjonalne?
    2. Czy po wgraniu FSD będę mógł korzystać z tego co teraz mam?
    3. Mam teraz wgrane na dysk pare gier (.god) czy po wgraniu FSD będą działać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Fsd jest po polsku jaksobie wgrasz taki skin. Wiecej w moim temacie. Fsd czyta gry z kazdego nosnika nie tak jak oryg dash

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. witexor

    witexor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Okej, czyli rozumie że te co są teraz wrzucone na dysk konsoli dalej będą działać.

    A na tym skinie jest w pełni fukcjonalny? Czy coś nie działa, działa gorzej itd? + Pytanie nr.2 Czy jak se wgram to FSD to będę mógł korzystać z tego co mam? Da się to jakoś przełącząć? Czy wtedy już tylko FSD?
     
  5. Xzychu

    Xzychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    191
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Da się przełączać między org. dashem a freestyledashem (interfejs główny i przy potwierdzeniu trzymasz RB). Skiny po polsku działaja ok.
     
    1 osoba to lubi.
  6. witexor

    witexor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Okej, dzięki za odpowiedź :)

    Można zamknąć :p
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. klakier4722
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    471

Poleć forum