1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FSD2.0Rc2.1. Pomocy.

Temat na forum 'Homebrew' rozpoczęty przez bemben1991, Maj 1, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    Witam Chciałbym sie dowiedzieć jak dodać gry , emulatory itp w tej wersji FSD.
    Jeszcze jeden problem polega na tym że po podłączeniu kabla z internetu FSD nie widzi połączenia z internetem...

    Edit.
    z Dodaniem folderów sobie poradziłem ;) w nowej wersji wybiera się foldery w programie w ustawieniach.
    Lecz nadal mam problem z połączeniem się do internetu. Żeby pobrać okładki aktualizacje itp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Neski

    Neski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    hm.. dziwnie
    u mnie działa bez problemu ;/
     
  4. password

    password Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny śląsk
    primo ultimo musisz ustawić dobry adres ip na konsoli. nie wiem jaki masz rodzaj polaczenia czy z kompa czy z routera rozwiń sie.
     
  5. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    Z routera ;) ale wszystko jest już ok ;) okazało się że kabel był uszkodzony :)
     
  6. Neski

    Neski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    daj znać jak bd ;) szukam kogoś z jtagiem do grania w coopie :p
     
  7. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    Super ;D bo ja tez chcialem pograc ;D i nie mialem z kIm tylko w co ;D ?? niewiem czy w RE 5 sie da bo bym pogral ;)
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Nie zakładając nowego tematu zapytam tu , bo normalnie już mnie krew zalewa.......
    ale od początku....
    Miałem pare gierek na oryginalnym dysku , jakimś cudem udało mi się pobrać okładki i wogóle do nich. Podłączyłem dysk na USB , przeniosłem gry no i ......... za hu hu nie umiem zrobić by zmusić gada do pobrania tego co trzeba. Nie pamiętam czy był tak samo ustawiony , bo robiłem reset , nie widział mi wszystkich gier.
    Ma ktoś SPRAWDZONY (bo na kolanach już próbowałem i ......NIC) sposób na ustawienia FSD by łaskawie chciał on chciał się połączyć i ściągnąć okładki. Pisze , że ma do pobrania xxxx plików , a transfer 0.
    Uprzedzając pytania , polączenie jest , łatki , zegarek i takie tam ściąga , a tego co trzeba niet.

    Druga taka mała sprawa. W zasadzie englicki mi nie przeszkadza , ale jak by mnie kto uraczył 2.1PL bede niezmiernie wdzięczny (tylko pójdzie na użytek własny , obiecuję).

    EDIT.
    Przypomniało mi się jeszcze jedno.
    Czy obraz przerobiony Iso2God można spowrotem przerobić na obraz możliwy do nagrania na płytkę? Pewnie nie , ale zapytam fahófcuw.

    EDIT2
    Gdzieś doczytałem , że mój polega na tym że folder z dashem MUSI się znajdowac na root danego urzadzenia , jest to prawda? Na razie nie mam czasu na X (sprawdze jak mały pójdzie spać) -----nie działa.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Miałem tak jak ty przez dashlaunch blokada ddns ja to odblokowałem i śmiga:)
     
  10. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    hmmm , czyli jeszcze raz dashlaunch i coś o dnsach w pytaniu bedzie..... zara loookne , pewnie znowu se spiernicze autostart FSD ;-((((

    EDIT.
    No i to sie nazywa fachowa odpowiedz. No nic sąsiad , kiedyś na brovar musze Cię wziąć !! Wielkie THX. All śmiga jak na razie.

    ps. a z gierki przerobionej Iso2God , to już się nie da powrócić na DVD? Podrzuci kto 2.1PL??
     
  11. Neski

    Neski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    raczej nikt tego nie tłumaczył - ale zbyt trudne to chyba nie będzie :) w sumie można by spróbować ..
     
  12. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    hmmmmmm , to sam już nie wiem.
    Widziałem na forum , że już ktoś to tłumaczył , ale linków żadnych nie było..... chyba... ,
    lecz na alledrogo są ofery przeróbki JTAG , no i mowa w aukcji o wgraniu 2.1PL.

    Ma ktoś pewne info??
     
  13. Neski

    Neski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    przeróbka jtag tylko na konsolkach ze starym dashem :)
    nie mam pojęcia czy ktoś tłumaczył - raczej to trudne nie jest - trzeba znaleźć to co wyświetla i się zaczać bawić :)
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Może przez wakacje siądę i przetłumaczę go. Do końca czerwca brak czasu
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum