1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FSD3 na OnBoardMU

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mic1986, Październik 19, 2015.

  1. mic1986

    mic1986 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Silesia
    Cześć,

    próbuję przenieść FSD3 z pamięci USB na pamięć wewnętrzną konsoli.
    Skopiowałem na OnBoardMU do głównego katalogu odpowiedni plik launch.ini

    [Paths]
    Default = IntMu:\FSD\default.xex

    Do głównego katalogu wgrałem folder FSD z kompletem plików.

    Niestety konsola po starcie za każdym razem uruchamia mi oryginalnego dash'a...

    Czy ktoś mógłby się zlitować i pomóc w tym temacie? :(

    Z góry wielkie dzięki!
    Pozdrowienia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W dashlaunch'u sprawdź czy ścieżka poprawna, ewentualnie tam ustaw ścieżkę i zapisz.
    Nie jest dobrym wyjściem trzymanie fsd w pamięci wewn 4gb, bo jak wiadomo, fsd z czasem przybiera na wadze.
    Swoją drogą lepiej byś aurorę wrzucił, fsd już odchodzi pomału do lamusa ;)
     
  4. mic1986

    mic1986 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Silesia
    cześć Jabar,

    dzięki za szybką odpowiedź. Włączyłem dashlaunch 3.12. Zrobiłem update a później wybrałem ścieżkę.
    Niestety, ciągle bez włożonego USB startuje mi oryginalny dash :(
    Nie mam pojęcia o co chodzi... przecież to nie jest jakieś skomplikowane...

    ------------------

    Jest OK. Pliki INI zapisywałem dalej na USB0 a nie na pamięci wewnętrznej. Wszystko jest OK! :)
    Dziękuję na nakierowanie!
     
    Ostatnia edycja: Październik 19, 2015
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Od podziękowań jest : "Lubię"
    Pozatym wrzuć sobie bajnowszy dashlaunch 3.15 ;)
    Zamykam temat skoro rozwiązany ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum