1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ftp total commander

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez beditbskce, Maj 30, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. beditbskce

    beditbskce Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    witam, mam xboxa 360 z rgh polączonego kablem sieciowym (skrosowanym) do laptopa, w total commanderze po połaczeniu wszystko jest ok ale gdy chce wyslac gre z xboxa na kompa to przy 99% wyskakuje "bląd ściąganie pliku", przy mniejszych grach jak np. angry birds lub bomberman wszystko jest ok, ale juz przy tych wiekszych wyskakuje blad, trzeba cos ustawic ? pamietam ze jakis czas temu wszystko chodzilo ok, prosze o pomoc...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Polecam FileZilla, nie zrywa na nim nic.
     
  4. beditbskce

    beditbskce Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja mam Total Commander'a w wersji 7.04 i wszystko pięknie działa...
     
  6. andyyy

    andyyy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    FilleZilla ale najnowsza zam używam (Y) ;)
     
  7. beditbskce

    beditbskce Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    ok juz wiem co było, wystarczyło wpisac ip konsoli ręcznie a nie jak bylo automatycznie...
     
  8. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    w zasadzie żaden program nie jest potrzebny wystarczy zrobić skrót do x:\Windows\explorer.exe ftp://xbox:xbox@y gdzie x to dysk z windowsem a y to IP x360
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum