1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fuel a iXtreme 1.5 stary Dash

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez AdrianoKrK, Czerwiec 15, 2009.

  1. AdrianoKrK

    AdrianoKrK Banned

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    czytałem że są z tym problemy
    może wie ktoś coś na ten temat
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    no jest klopot a nawet 2
    1. fuel wymaga ixtreme 1.6 lub 1.51
    2. gra ma w sobie update NXE wiec na starym dashu ci nie pojdzie
     
  4. AdrianoKrK

    AdrianoKrK Banned

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Nie da się jakoś tego obejść??
    tzn. że każda gra jaka teraz bedzie wychodzić będzie wymagała iXtreme 1.51 lub 1.6??
     
  5. gelu878787

    gelu878787 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no nowe gry nowe zabezpieczenia trzeba wgrywac nowy ixtreme :] najlepiej wgrac 1.6 i masz spokoj na dlugi czas tak jak ja.

    obejsc sie da przerabiajac 3wave na 2wave ale to murowany ban wiec lepiej przero bic i miec spokojna glowe
     
  6. AdrianoKrK

    AdrianoKrK Banned

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    no nic nie mam wyjścia muszę przerobić na 1.6 i przy okazji nowego Dasha sobie wgram
    Może wiecie gdzie przerobić konsole w krakowie lub macie numer do chłopka z wandy??
     
  7. sOrOwEczkA

    sOrOwEczkA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2008
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. AdrianoKrK

    AdrianoKrK Banned

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    no mogłbys był bym Ci wdzięczny
     
Wczytywanie...

Poleć forum