1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fuel Problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez AdrianoKrK, Czerwiec 20, 2009.

  1. AdrianoKrK

    AdrianoKrK Banned

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Mój kumpel ściągnął dziś fuel i mu wyskakuje w xboxie jako różne materiały w czym problem(przeróbka 1.5)?? i waży tylko 2mb

    mam zamiar dzis przerobic xboxa na 1.6 to nie będe miał żadnych problem z włączeniem tej gry??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak przerobisz na ix1.6 i wgrasz najnowszego NXE do konsoli to oczywiście że pograsz
     
  4. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Wystarczy że weźmie i przerobi grę trwa jakieś 30 sekund.
     
  5. AdrianoKrK

    AdrianoKrK Banned

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    no wszystko smiga
     
  6. eric200sx

    eric200sx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale jak to przerobić? bo mam ten sam problem. mam przeróbke iextrem 1.51 i gierki mi nie chca chodzic. pomocy :(
     
  7. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Na pewno masz 1,51 czy 1,5 bo jak masz 1,51 to gry powinny ci hulać. A jak byś miał 1,5 to trzeba grę przerobić tu masz wszystko opisane:
    http://x360iso.org/poradniki-iso/12...a-kompatybilna-z-ixtreme-1-5-i-starszymi.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum