1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fuel!

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Mateo90, Czerwiec 1, 2009.

  1. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam problem chce nagrać grę Fuel i Sacred 2 ale w XDVDMulleterBeta10.2
    mam takie coś nagrał mi kumpel Fuel ale mi nie czyta;/ mam Xtrem 1.6 naped Liteon:)
    Jak mam zrobić żeby było wszystko ok.
    Prosze o pomoc:(:mad:
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CwK Bialy

    CwK Bialy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    266
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Przepuścić przez abgx360 i nagrać ImgBurn. Proste... wystarczy poszukać.
     
  4. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po prostu ten program nie obsluguje nowszych gier. Mozesz smialo nagrac
     
  5. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    abx360 pokazał takie coś: ale w XDVDMulleterBeta10.2 dalej to samo;/
    [​IMG]
     
  6. CwK Bialy

    CwK Bialy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    266
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Nie ma jeszcze patcha do tej gry, ale śmiało możesz nagrywać jeśli nie grasz on-line...
     
  7. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Powtarzam jeszcze raz: mozesz smialo nagrywac. Nie ma na razie tej gry w bazie danych abgx360 jak zreszta wszystkich co wyszly w ostatnim czasie
     
  8. CwK Bialy

    CwK Bialy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    266
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Virtua Tennis 2009 - jest
    X-Men Origins Wolverine - jest
    UFC 2009 Undisputed - jest
    Terminator Salvation - jest
    Damnation - jest
    a to tylko kilka... :)
    Tak jak powiedział mmmm111, możesz nagrywać, ale on-line nie graj :D
     
  9. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam pytanie, bo od soboty dopiero mam nową przeróbkę ixtreme 1.6. Żeby grać przez neta to gra z wave 3 też musi posiadać stealth patch czyli w mulleter zaznaczone ixtreme compatybile? Dzięki za pomoc :)
     
  10. marwol

    marwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    po 1 ten mulleter nie jest już wspierany!!! teraz to gówno!! uzywaj tylko abgx i tylko abgx!! jak sprawdzi i będzie wszystko ok to nie masz się czego obawiać!
     
  11. maggot6688

    maggot6688 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypaliłem Fuel, wszystko dobrze zero błędów, wypalałem img burn, jak wkładam płyte do x'a to pisze że widzi tylko dysk z różnymi danymi. Coś da się z tym zrobić ? bo nie wiem czy ściągnąć jeszcze raz albo coś bo niechce mi się chodzić po płyty <mam dosyć daleko do sklepu z verbatinami ;p>
     
  12. reaperrr

    reaperrr Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    U mnie identycznie . Wszystko dobrze nagrało, ale nie czyta na xboxie. Moja przeróbka to iX 1.5 i nie chodzi.;(
     
  13. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jezeli masz 1.5 to musisz najpierw spatchowac. Bosh, co za ludzie :|
     
  14. Rambo

    Rambo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm, a patrzyłeś w zakładkach z grami? może tam po prostu jest?
     
  15. reaperrr

    reaperrr Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Nie pamiętam dokładnie jaką mam przeróbke. Jest 1.5 albo 1.51. Konsole przerabiałem w grudniu na napędzie liteona. A co do patcha to skąd można pobrać?
     
  16. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  17. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Ja tez mam podobny problem. Wczoraj jeszcze nie dało się pobrać Stealth Patch i wyskakiwał komunikat o niepodzeniu. Dzisiaj sprawdzając obraz gry przez abgx wszystkie patche pobrało i obraz był w porządku, ale gdy nagrałem płyte nadal wyskakuje na konsoli ze jest to płyta z danymi. W Img Burn podczas nagrywania w nazwie pojawił się DVD_ROM gdy wcześniej przy nagrywaniu gier widniało NGD2DVD_NTSC. Czy to jest wina gry. W między czasie nagrywałem Stranglehold i wszystko było OK.
     
  18. sebolekseba

    sebolekseba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to normalnie ze jak chce sprawdzić ten obraz XDVDMulle... to wyskakuje bład z jakim plikiem video i program chce go naprawiać ????

    :(
     
  19. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak bo XDVDMulleter nie jest już aktualny. Używaj abgx
     
  20. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Używam abgx. Chodzi mi o to ze w img burn podczas nagrywania widnieje DVD_ROM
    i przez to po odpaleniu płyty na konsoli widnieje obraz z danymi a nie gra. Moze trzeba cos w opcjach zmienic img burn. Gdy nagrywam inna grę to wszystko jest w porządku.
     
  21. sebolekseba

    sebolekseba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak sprawdzam gre AbgX360 to wyskakuje błąd "Video coś tam Failed" zatrzymuje sie i pisze" press any key to exit" i co teraz ?????


    sorki pisze "weryfication failed" :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum