1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Funkcjonowanie Arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez czerwin97, Kwiecień 6, 2012.

  1. czerwin97

    czerwin97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    Witam. Mam pytanie. Niedługo mam dostać Xboxa360 Arcade i mam kilka pytań.

    1. Czy na takim Arcade będę mógł grać we wszystkie gry, nawet te wymagające, bez lagów?
    2. Czy funkcjonalnością Arcade mocno różni się od Slima czy tylko bajerami? Chodzi o to, czy podczas gry na obu konsolach jest jakaś różnica?
    3. Jak często trzeba ładować baterie do pada?

    Za odpowiedź dziękuję. :)

    @ps

    Tu nie chodzi o pytanie jaką konsolę mam kupić więc proszę nie odsyłać do innych linków. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    1. Tak, każdy xbox ma te same podzespoły, tylko w innej technologi nm (mniej ciepła, mniejszy pobór energii...)
    2. Nie ma różnicy
    3. Trzymają ok. 40 godz. bardzo długo, a ładuje się jak się rozładują ;p
     
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    1 tak
    2 nie różni się, ale ważne jest by arcade był na jasperze
    3. Z raz na 1/2 tyg. zależy jak dużo grasz
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    1.Tak
    2.Nie ma roznic
    3.w zaleznosci od bateri i czasu grania

    Wersja arcade nie posiada dysku i tyle
     
  6. czerwin97

    czerwin97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    Jeszcze jedno pytanko. Lepiej kupić Arcade czy Premium ? Premium będzie się już mniej nagrzewał niż arcade ?
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    To zależy od płyty głownej a nie od modelu.
    Najlepiej na Jasperze. Falcon to jest loteria, jedne działają bardzo długo niejedne trochę i padają.
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie ma różnicy, kupuj jaspera
     
Wczytywanie...

Poleć forum