1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FUT 15, a Web App

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez trump_ek, Styczeń 30, 2015.

  1. trump_ek

    trump_ek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Cześć! Mam mały problem z moim Ultimate Team. Mianowicie: gdy gram na konsoli wszystko jest w porządku, ale chciałem mieć też dostęp przez Web App czy aplikację na Andka. Więc zalogowałem się na stronie FIFA 15 swoimi danymi z Origina na konsoli i pisze mi, że nie posiadam żadnej gry FIFA. Co tu zrobić? Proszę pomóżcie...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skwarek

    Skwarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2014
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miałem ten sam problem :p Musisz połączyć konto Xbox z kontem Origin :)
     
    trump_ek lubi to.
  4. trump_ek

    trump_ek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    W końcu ktoś mi pomógł. Wielkie dzięki!
     
  5. trump_ek

    trump_ek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Okej! Można powiedzieć, że się udało i w Web App mam dwa konta "Origin" i "Xbox"... ale "One". A ja nie mam Xboxa One tylko 360-tkę. Co robię nie tak? Może podczas łączenia kont powinna być włączona konsola?

    #edit Już sobie poradziłem. Wystarczyło się tylko zalogować na serwery EA na konsoli! Dzięki za pomoc!
     
    Ostatnia edycja: Luty 1, 2015

Poleć forum