1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fut13 a fut 14, pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Janaszek, Wrzesień 1, 2013.

  1. Janaszek

    Janaszek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łuków
    witam
    jesli mam cavaniego w napoli to w fut14 zmieni on mi klub na psh automatycznie?
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Zdajesz sobie sprawę że w fut 14 będziesz zaczynał od zera?
     
  4. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    A co to takiego psh?Słyszałem coś o PSG ale psh....
     
  5. Janaszek

    Janaszek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łuków
    mialo byc PSG. nie zaczyna sie od zera, chyba dopiero w fut 15 ma byc od zera, a tu mają przejść ogólnie rzeczy. więc jak to wkońcu jest?
     
  6. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Potwierdzone , że będzie można przenieść swoje składy i punkty do Fify 14

    Pozdrawiam
     
  7. Janaszek

    Janaszek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łuków
    można link do tego potwierdzenia?
     
  8. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Będzie można przenieść swoje składy... Ale tylko na nowe konsole...
    Czyli z Fify 14 ps3, na fife 14 ps4 itd..
     
  9. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
  10. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  11. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Jestem tego samego zdania , ale znalazłem taki artykuł , nie wiem na ile ta strona jest wiarygodna , ale wydaje mi się , że ze strony EA byłoby to nierozsądne posunięcie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum