1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fw do nagrywania kopi xgd3 na verbatim, platinum, emtec i maxell

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez muniek131, Październik 24, 2011.

  1. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Proszę bardzo. Tu jest FW na:
    Maxell, Platinum RITEK-S04-66
    Emtec RICOHJPN-D01-67
    Verbatim MKM-001 i 003
    http://www.speedyshare.com/files/309...muniek131..bin
    A tutek jak ustawic co i jak na:
    http://www.xbox360iso.com/updated-tu...l-t486092.html i http://www.xbox360iso.com/burner-max-get-t486651.html

    [​IMG][​IMG]

    WERSJA NAPEDU iHAS124 B


    Post przeniesiony do właściwego tematu
    ~ESLORD
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hawkers

    hawkers Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przydaloby sie przetlumaczyc na polski....
     
  4. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. krisp_24

    krisp_24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    masz moze wersje tego fw dla ihas 524b ???
     
  6. everever

    everever Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    http://www.xbox360iso.com/updated-tu...l-t486092.html Tylko czy jak on nagrywał płyty Disc ID: RICOHJPN-D01-67 to patchował ten fw od c4eva czy wgrał ten orginalny i ustawił 4x z opc i zadziałało? Pytam bo mam problem z wypaleniem płyt emtec właśnie o takim id, użyłem ten fw który zmienia prędkość na 2,4x ale i tak bład przy wweryfikacji
     
  7. michael1986

    michael1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie lepiej jak się ma ihasa nagrywać na verbatimach bez żadnych kombinacji...200zł za grę za drogo, 5 zł za verbatima za drogo, jak to napisał c4eva : jak szkoda na dobrą płytę to się trzeba samemu bujać z problemami...
     
  8. gregorex

    gregorex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Własnie skończyły mi się Verbiatimy i postanowiłem spróbować na zalegających OMEGACH RICOHJPN-D01-67. Działa super. Mass Effect 3 oraz Max Payne 3 nagrane i zainstalowane na konsoli, bez jakichkolwiek problemów.

    1. Smart Burn - ON
    2. Force Hyper Tuning - ON
    3. Over Speed Writing - OFF
    4. Online Hyper Tuning - ON
    5. OPC - OFF

    Prędkość x2,4
     
  9. kusiu

    kusiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Rozumiem że tym FW nagram na MAXELL Disc ID: RITEK-S04-66. Proszę tylko by FW było pod iHAS 524B, lub podpowiedzcie jak zmienić na 524 b
     
  10. feihung

    feihung Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógłby ktoś wrzucić ten FW na inny hosting? bo z tego nie da się pobrać :)
     
  11. majster323

    majster323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    157
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  12. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Używam tego poradnika od dobrych kilku tygodni i jak narazie uwaliłem jedną płytę :) Nagrywam na Omega/Esperanza Ricoh D1 067 :)
     
  13. Egooo

    Egooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2008
    Posty:
    293
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wagrowiec
    Przepraszam że odświeżam ale jest problem z nagraniem wszystko robię jak w poradniku ale jakość nie jest wyższa jak 70 z czego na pierwszej warstwie jest 95 a jak przechodzi na 2 to spada i od groma błędów wypalam z OPC x4 ON ON OFF ON ustawienia IMGBurn
     
  14. telmunia

    telmunia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Platinum RITEK-S04-66

    Witam,

    próbuję nagrac na RITEK-S04-66 (Platinum) gry w XGD3 ale bez większego rezultatu. PLik .bin muńka jest nieaktywany i nie mogę znaleźc niczego innego. Może mi ktoś w tym pomóc? Napęd mam sflashowany do iHas 524B AL2A.
    Będę wdzięczny za pomoc :)
     
  15. Ralin

    Ralin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Link padł morze ktoś wystawić jeszcze raz??????
     
  16. fidodido

    fidodido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Koledzy jak powinny być zaznaczone te ustawienia przy nagrywaniu na verbatimach a jak na innych
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum