1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fw pod płyty- pytanie

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez ad1, Styczeń 25, 2013.

  1. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Witam
    Posiadam ihasa z wgranym fw pod Verbatim'y.
    Czy jeśli teraz wgram fw pod płyty Planitum- to czy jednocześnie będą obsługiwane 2 rodzaje płyt? (żeby nagrywać i na Verbatimach jak i na Platinum)

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Nie, tylko 1 rodzaj będzie obsługiwany.
     
    1 osoba to lubi.
  4. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Wszystko, dzięki.

    Do zamknięcia
     
  5. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: Fw pod płyty- pytanie

    Nie prawda. Ja mam wygrane fw pod maxelle i verbatimy tez nagrywa bez problemu. Nie znasz się, to się nie udzielaj i nie wprowadzaj w błąd.

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    W tym tutorialu nic o tym nie pisze http://xboxforum.pl/ihas-241/tutori...on-ihas-rew-b-pod-kazdy-nosnik-dvd-dl-145119/
    Na logikę jeżeli masz przygotowany wsad do iHASa pod konkretne media-id i nadpiszesz go innym to poprzedni się usuwa.

    Może nie ja po prostu źle go przeczytałem, więc proszę wytłumacz to mi i adikx'owi krok po kroku. dziękuje
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zalezy jak ma i na co nadpisane....mi też nagrywa verbatimy i omegi poprawnie ....
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    zaley jak ktoś zmodyfikowal ID pod plyty ja mam np 3x platinum pod predkosc 2,4 i pod verby x4 :)
     
  9. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: Fw pod płyty- pytanie

    Właśnie z tego Tutorial a sam robiłem fw i jest on dodany do pierwszego postu. Przerobienie polega na podmianie prędkości. Więc jeżeli dobrze dobrane są prędkości do różnych id, to palić nożna kilka rodzajów płyt.

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    fajnie było to w tutku dodać:) bo sam o tym nie wiedziałem:p a maxelle i verby nie mają tego samego media id. ale np platynium i soft maxelle już nie przejdzie. Więc ciekawe jak to działa.
     
  11. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    verbatim sa tak dobrymi plytami ze przynajmniej u mnie jakiego softu bym nie wgral zawsze nagrywaja sie poprawnie, mialem wgrany pod jedne platinum, verby dzialaly, mialem pod TDK, tez dzialaly, teraz mam pod nastepne platinum i verbatim sie dalej nagrywaja poprawnie, trzeba tylko ustawienia zmienic
     
  12. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    może kiedyś opanują soft ,że dało się każda nagrać bez kombinacji zmian id:) z tego wynika ,że verby by pod każdy media id działały ,te lepsze jakościowe pewnie też działają . Ale mało kto to testuje bo szkoda płyt ale info o verbatimach przydatne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum