1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gameplay nagrany z konsoli na PC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez luki6psp, Luty 9, 2011.

  1. luki6psp

    luki6psp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Witam. W jaki sposob mozna nagrac swoja rozgrywke na Xboxie w dobrej jakosci na PC ? Chodzi mi o to zeby pozniej mozna bylo zaladowac na YT albo cos w tym stylu. ;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    urządzeniem o nazwie Grabber
     
  4. luki6psp

    luki6psp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    A to trzeba w jakiś sposób podłączyć konsole do kompa ?
     
  5. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    najpierw zastanów się czy cie na to stać i czy masz dużo czasu i chęci.
     
  6. luki6psp

    luki6psp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    checi mam z czasem troszke gorzej ale mysle ze dam rade ;)
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    a w kieszeni jest tak z parę stówek ?? Jeśli nie to odpuść sobie.
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Easy cap, albo HD PVR lub przez zwykla karte telewizyjna.
     
  9. luki6psp

    luki6psp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    a na co az pare stowek ? jesli mowisz powaznie to chyba sobie odpuszcze bo az tak mi na tym nie zalezy ;p
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak chcesz w dobrej jakosci (720p) to pewnie ze 300-400 złociszy
     
  11. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
  12. torchic686

    torchic686 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    720p czyli Hauppauge HD PVR 200$ :)

    Dazzle 720x576 300-400zł

    Sam używam ;)
     
  13. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Nie polecam tego tunera, nie ma pewnosci ze bedzie dzialac z xboxem

    Tapatalknięte z Orange San Francisco
     
  14. luki6psp

    luki6psp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Ok dzieki bardzo za pomoc :)
     
  15. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    zaspałem trochę ;/ parę stówek bo jak już widzisz trzeba kupić tubner i to nie za 50 zł z przed 4 lat tylko jakiś porządny chyba że takowy posiadasz albo np kolega .
     
  16. fredek2020

    fredek2020 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  17. luki6psp

    luki6psp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    No az tak mi na tym nie zalezy by wydac tyle siana bo lepiej cos innego kupic ;p Ale sprobuje tymi programami moze sie uda ;)
     
  18. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
  19. luki6psp

    luki6psp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Chodzi o to by dalo sie to ogladac to nie musi byc jakies ful HD ;p
     
  20. torchic686

    torchic686 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Easycap nie działa w Europie , bo nie obsługuje Pal 60

    U nas może nagrywać tylko na czarno-biało.
     
  21. gvt

    gvt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak nie zależy ci na jakości HD to ten grabber ci wystarczy GR1 VIDEO GRABBER (1442070948) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
     
Wczytywanie...

Poleć forum