1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gameplay

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tactlessczak27, Kwiecień 12, 2010.

  1. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemanko
    Wiem że jest już wiele tematów a szczegulnie ten http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/obraz-z-xboxa-na-pc-31498.html
    Ale tam już nikt nie pisze bo jest daleko w tematach wiec mam takie pytanie
    czy może być taka karta telewizyjna ??
    TUNER TV DO PC NA PCI ~ KARTA TELEWIZYJNA + PILOT (983663597) - Aukcje internetowe Allegro
    i jak podłoncze ten żulty kabelek od xboxa do tego wejscia zóltego to jak będe widział obraz ?? w kompie czy jak ustawie w telewizorze ?? i czym nagrywać /?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak może być.
     
  4. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    nie wiem o co ci chodzi dokładnie ale jak podłączysz x pod tą kartę compositem , to powinno się udać przechwycić obraz(pamiętaj o podłączeniu tez dźwięku pod kartę tv) , ta karta jest badziewna , a oprogramowanie ,pewnie jeszcze gorsze !! ,może lepiej szukać czegoś używanego avermedia lub winfast
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To prawda, że to szajs lecz działać będzie:)
     
  6. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    jeżeli dla ciebie brak synchronizacji wizji z fonią, gubienie klatek i problem z sterownikiem jest działaniem , to OK
     
  7. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha to nawet nie bede z tego korzystał to pleas podajcie mi jakieś linki do tanich kart graficznych vivo bo chce tez zobaczyc jakie są bo może bym kupił bo podobno najtanszą kupie z vivo i bedzie pykać tak ? no i podajcie do tanich kart z vivo na allegro pleas
     
  8. Dzejkob

    Dzejkob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    tactlessczak27, kolega powinien zapoznać się ze słownikiem i to trochę na dłużej, a gdybym miał zakupić takie "cudo" jakie zaprezentował w swoim przykładzie, to pierwsze co bym doradził, to żeby sobie chłopak odpuścił nagrywanie, bo potem serwis youtube jest wypełniony minutowymi nagraniami o jakości gorszej niż kręci telefon komórkowy 1.3 mp.
     
  9. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jeszcze jak mozecie to linki podajcie na allegro do kart telewizyjnch avermedia lub winfast
     
  10. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. Dzejkob

    Dzejkob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Słuchaj, odpuść sobie takie tandetne karty telewizyjne. Zależy Ci bardzo na nagrywaniu w dobrej jakości? W takim razie czeka Cię zakup urządzenia Hauppauge HD PVR.
     
  12. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No ale do 200 zł chyba nie będzie już żłom ?
    No kupie coś lepszego a co to takiego Hauppauge HD PVR. ??
    Daj linka do tego Hauppauge HD PVR
     
  13. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  14. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak mam karte z vivo to co dalej bo mam chyba starą karte z vivo to co dalej ?jak teraz kręcić filmik ??
     
  15. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    jeszcze 5 razy napisz ,ja ci już na pewno nie pomogę !!
     
  16. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czemu ??
    przeciesz teraz sie tylko pytam jak krecic filmik jak mam vivo
     
  17. Dzejkob

    Dzejkob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Ej, weź wyjdź, proszę Cię. Wywietrz sobie pokój i idź lepiej spać, nie mogę na to patrzeć jak piszesz. Po 1. Jest opcja edytuj. Po 2. Ortografia. Po 3. Nie masz bladego pojęcia o co chodzi, zadajesz ciągle te same pytania. Daj sobie spokój.
     
  18. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ta ok bo jadłem i pisałem na szybko do zamknięcia temat już wiem jak to zrobić
     
Wczytywanie...

Poleć forum