1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GamerTag w obrazie XGD3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pavos90, Marzec 30, 2012.

  1. Pavos90

    Pavos90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Gamertag w XGD3, wypalanie gier (prędkość)

    Witam,

    Sprawdzam właśnie obraz Gears of War 3 i na niebiesko mam napisane "GamerTag=Seacrest". To ma tak być, czy mam jakoś swój profil tam wgrać do tego abgx czy obrazu ISO?
    Niżej screen.

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nic nie musisz wgrywać. Nie zwracaj na to, co jest na niebiesko. Normalnie wypalasz jak każdą inną grę.
     
  4. Pavos90

    Pavos90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok i jeszcze pytanie, jeśli wypaliłem kiedyś grę (za czasów iXtreme 1.41-1.5) np. Halo 3 ODST 2 płyta (samo multi), to mogę sobie spokojnie odpalić bez obawy o flagę?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. Pavos90

    Pavos90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok, a przy np. tym GoW 3 wyskoczyło mi coś o 12 cyfrach z topology data i napis był na czerwono, a niżej chyba na żółto coś też bodajże o topology, to po sprawdzeniu obrazu z tymi błędami wciskam Q i później np. enter i odpalam jeszcze raz abgx'em obraz i leci normalnie, dobrze robię? Tak zawsze jest z grami XGD3, że 2 razy trzeba sprawdzać? Przy drugiej grze też tak miałem
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  8. mRb

    mRb Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    268
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Los Santos
    Tak, za pierwszym razem Ci wszystko dogra, a za drugim powinno już być wszystko na zielono
     
  9. Pavos90

    Pavos90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam najnowszego lt pod slima i uzywam ihasa.
    dzieki wszystkim.
     
  10. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak pisze topology data is verifed to mozesz nagrywac
     
  11. Pavos90

    Pavos90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok, no więc wypalam sobie tego gowa i ustawiłem wszystko jak należy, wypalam na Verbatim 8x płytce i wszystko robiłem tak jak w tym tutorialu:
    xboxforum.pl/artykuly-31/%5Btutorial%5D-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/
    mam zaznaczoną opcję Perform OPC i tak jak jest napisane, wybraną prędkość na 2,4x i tak właśnie nagrywa :/ A chciałem żeby nagrywało 4ką.
    W tutku do ihasa przeczytałem, że obraz będzie tylko dobrze wypalony, jeśli jest OPC z prędkością 4x lub bez OPC z 2,4x, więc teraz jak się skończy nagrywanie, to i tak będzie źle?
     
Wczytywanie...

Poleć forum