1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Games on Demand problem.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Magi, Listopad 23, 2010.

  1. Magi

    Magi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Witam.

    Wczoraj zakupiłem za ms point's Dragon Age + wszystkie dodatki a do tego ACII

    O ile dodatki pobrały się bez problemu z pełnymi wersjami jest problem DA doszedł do 78% i wywala mi cały czas komunikat że nie można pobrać zawartości z xbox live. W przypadku ACII jest podobnie lecz tam stoi na 0%

    Spotkał się już ktoś z podobną sytuacją? Jest na to jakieś rozwiązanie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Caprones

    Caprones Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubelskie :) :P
    A masz tyle miejsca na dysku :) zeby je pobrac ??
     
  4. Magi

    Magi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    tak ponad 100gb

    dziwne jest to że przed chwilą udało mi się pobrać dodatkowe 2% DA a później znów błąd.
     
  5. luksurface

    luksurface Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Norway
    skasuj to co sciagneles, odczekaj 24 godziny i sprobuj ponownie.
     
  6. Magi

    Magi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    zrobię tak z ACII ale DA jakoś po kilka procent posuwa się do przodu więc już przeczekam bo nie chciałbym ponownie się z tym bawić.

    ale właśnie interesuje mnie co może być przyczyną tego bo trochę się zdenerwowałem że konsola przez noc chodziła nadaremnie.
     
  7. luksurface

    luksurface Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Norway
    a jeszcze jedno pytanie jaki internet? wi fi czy kabel i ile mb masz.

    czasem po prostu serwery ms sa przeciazone i ciegnie sie to jak flaki z olejem.
     
  8. Magi

    Magi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    udało a raczej udaje się bo mam już 50% zassać po uprzednim wywaleniu starych plików i odczekaniu.

    Co do internetu to jest to 4mb - dzień 12mb noc po kablu rozdzielone przez router (wi-fi) do lapka i x'a
     
Wczytywanie...

Poleć forum