1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Games with Gold - problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez saperxd, Styczeń 4, 2014.

  1. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam,
    mam problem z usługą Games with Gold. Aktywowałem sobie xbox live gold i próbując pobrać grę Sleeping Dogs wyskakuje komunikat "This content is not available for consoles in your region.". Nie mam pojęcia co zrobić. Kombinowałem z VPNem ale żadnego skutku
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
  5. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na ip usa powinno ci się pobrać w zależności czy masz slima czy phat. Bo phat nie ma wifi i trzeba kablem przez udostępnienie połączenia.
     
  6. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    mam slima.
    Tylko że ten program ma limit do max 300 mb. Muszę coś innego znaleźć
     
  7. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spróbuj dodać tylko do listy ściągania, wyjdz z programu na swoje ip i włącz konsole może się zacznie ściągać po dodaniu do listy z twojego ip już.
     
  8. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
  9. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaki masz kraj?
    Z US nie pobierzesz nawet z VPN, bo potrzebna jest konsola NTSC.
     
  10. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    No niestety migrowalem do US. moj blad... Zapomnialem o roznych formatach konsol


    Wysłane z mojego PentagramTAB7.6 przy użyciu Tapatalka
     
  11. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Sądzę że ms wprowadził nowe zabezpieczenia. Jeszcze w świątecznym dealu kupiłem grę ntsc przez vpn bez najmniejszego problemu.
     
  12. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Nie ma żadnej opcji, aby to obejść ? :livid:
     
  13. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mam dokladnie ten sam problem co Ty. Kiedy migrowales na US Live? Wiem, ze migracji mozna dokonac raz na, bodajze, 3 miesiace, wiec jesli migrowales juz ponad te 3 miesiace temu, to mozesz wrocic z powrotem na polski Xbox Live. Ja mam jeszcze ten problem, ze podczas migracji cos sie nie zapisalo u nich i musza mi zmieniac region recznie, wiec mozesz zadzwonic na infolinie i sie dopytac jak to dokladnie jest z ta migracja, konsultanci wszystko dobrze tlumacza i sa kompetentni, przynajmniej ci, do ktorych dzwonilem ja. Tutaj masz link do numeru na infolinie: Skontaktuj się z nami - Xbox.com
     
  14. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Ja moge wybierac pomiedzy UK a US. wiec tez cos poszlo nie tak jak powinno

    Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum