1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GDX3 - pomocy "nie można odczytać płyty" Gears of war 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szakal4, Styczeń 14, 2012.

  1. szakal4

    szakal4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    mam problem straciłem już 3 płyty Verbarim, mój problem polega na tym, że nagrałem juz 3 razy Gears of war 3 (wersja 0800_USA_RF-X36-RRoD) i zadna nie dziala, za każdym razem gry wkładam płytę do xboxa wczytuje sie pojawia sie napis "zagraj w gre" (bez zadnego obrazka z gry jak to jest kiedy wczyta juz płyte) kiedy klikne X robi sie czarny ekran i po chwili pojawia sie napis "nie można odczytać płyty przetrzyj płyte miekka sciereczka i zrestaruj konsole)
    Bardzo prosilbym o pomoc bo stracilem juz 3 plytki... ;/
    Nagrywalem na IMGburn 2.5.6.0 z zaznaczeniem opcji calculate optimal, pozniej z recznie wpisana wartoscia layer 2133520, pozniej nagrywalem w clonecd ale cały czas mam ten sam błąd nie można odczytać płyty...
    Serdecznie prosze o pomoc
    dodam tylko, że gry Alan Wake, Fight Night Champion chodzą,
    konsole kupiłem niedawno i nie jestem w temacie co i jak powiinno być aha i
    moj naped w konsoli to chyba hitachi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    a flash jaki? a dash jaki? Nikt tu jasnowidzący nie jest, więcej informacji może?
     
  4. szakal4

    szakal4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeróbka Lt 2.0 a dash najnowszy 14699
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    no to dlatego. Trzeba ci LT 3.0, nagrywarkę IHAS i ABGX
     
  6. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    a masz nagrywarke IHAS ???
     
  7. szakal4

    szakal4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie ma jakiegoś innego wyjscia poza kupowaniem nowej nagrywarki?
     
  8. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Jak będziesz grał z płyty i offline IHAS ci nie potrzebny
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz kupić nową nagrywarkę, albo przerobić konsolę do lt 3.0. Wybór należy do Ciebie.


    Przy lt 2.0 i metro nie działają gry nagrane na zwykłych nagrywarkach, przy lt 3.0 tak.
     
  10. szakal4

    szakal4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Granie online nie jest mi potrzebne gram na offline
     
  11. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Niektóry gry nagrane na zwykłej nagrywarce na LT 2.0 i Metro działają po zabawie z TU, ale jest to kilka pozycji. Przerabiaj na LT 3.0 i kupuj IHAS będziesz miał spokój z nagrywaniem bo na turncate mogą ci występować błędy
     
Wczytywanie...

Poleć forum