1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GDX3 problem z nagrywaniem..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez konio180, Listopad 28, 2012.

  1. konio180

    konio180 Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Gierałtow, Walbrzych, Poland, Poland
    otóż mam gre (ac3) która waży ok 870 tys bajtów a płyta (vebranium) ma pojemność 850 tys bajtów..i wszystkie gry w xgd3 maja taka sama objętość jak ta gra...z tąd moje pytanie..jak ja mam to nagrac..bo nawet nie moge zainicjować.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    Są to gry XGD 3. Do tego potrzebujesz nagrywarlę Lite On Ihas 124b ze zmodyfikowanym biosem pod odpowiednią płyte DL. Jest możliwość, że nagrasz taką gre na zwykłej nagrywarce, ale są ,małe szanse.
     
  4. Adii4x4

    Adii4x4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    ...

    Ja posiadam tą nagrywarkę i lipa wypaliłem grę według ustalę wszystkich i xbox 360 mi jej nie czyta ...
    Więc gdzie problem leży .... ????
     
  5. konio180

    konio180 Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Gierałtow, Walbrzych, Poland, Poland
    no wiem wiem..ale jest jakiś sposób zeby płyta mi sie zaczęła nagrywać .??..o te rozmiary tylko chodzi.
     
  6. Adii4x4

    Adii4x4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Mi jakoś się chyba nagrało gierka
     
  7. konio180

    konio180 Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Gierałtow, Walbrzych, Poland, Poland
  8. Adii4x4

    Adii4x4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Dokładnie "fife" ma ona 8,13GB wiec stwierdziłem więc LT3.0 po przepuszczeniu przez program abgx a poźniej postąpiłem według danego opisu artykule jak wypalić grę no i wypaliłem pojawił sie tylko jeden komunikat na początku ze gra ma za duży format i blleeee... dałem oki i gra sie zaczęła wypalać z prędkością 2,4 no i po określonym czasie Sukces !?
    Jednak okazało się że sukces jest ale w nagraniu płyty tylko bo xbox 360 jej nie widzi...
    I lipa sam szukam odpowiedniego artykułu albo kogoś kto nagrał gre w LT 3.0 i mu śmiga obojętnie jak
     
  9. wochu24

    wochu24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: GDX3 problem z nagrywaniem..

    Masz nagrywarkę zmodyfikowana? Jeśli tak to w imgburn nic Ci nie wyskoczy na początku. Porostu ja nagra i tyle.....
     
  10. Adii4x4

    Adii4x4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Hmm....

    Już nie pamiętam ... hmm mam ją już jakiś czas ...
    A jak to sprawdzić ??
     
  11. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    1 osoba to lubi.
  12. Adii4x4

    Adii4x4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
  13. Adii4x4

    Adii4x4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
  14. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Edit.
    Doczytałem wcześniejsze posty ;)..
    Źle zrobiłes flasha nagrywarki, jeśli wyskoczyło Ci że plik jest za duży.
    Wgraj jeszcze raz flasha zgodnie z instrukcją która podałeś wyżej. pozdrawiam
     
  15. Adii4x4

    Adii4x4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Wyskoczył mi komunikat :

    There doesn't appear to...

    What would you like me to do ?

    Write until end od image
    * Write until end od disc

    W skrócie coś takiego i nic więcej
     
  16. Adii4x4

    Adii4x4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    OKI
    To robię jeszcze raz i niby po tym wszystkim mam próbować nagrać jeszcze raz i może będzie dobrze :adoration:
     
  17. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Ten komunikat świadczy o tym że Twoja nagrywarka nie posiada flasha Ixtreme burner max ;)..
    Jeżeli teraz wszystko pójdzie tak jak powinno według poradnika to nie powinien Ci sie pojawić ten komunikat, jeśli tak, to nie nagrywaj tylko próbuj zrobić tego flasha do porządku ;)
     
    1 osoba to lubi.
  18. Adii4x4

    Adii4x4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław

    I lipa pojawił się ten sam komunikat ...
     
  19. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Zobacz może lepiej jaką masz nagrywarkę ;).
    A robiłeś wszystko zgodnie z poradnikiem ??
    razem z restartem systemu ?

    A i jeszcze jedno pytanie na jakie płyty nagrywasz ??
     
  20. Adii4x4

    Adii4x4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    hehe

    Jak dobrze widzę to nagrywarkę mam LITEON 24x iHAS124-19 B :)
    Robiłem wszystko według poradnika którego widziałeś ...
    Wiec już nie wiem ...
     
  21. Adii4x4

    Adii4x4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    A nagrywam na Verbatim DVD+R DL :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum