1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gdy gra

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez VoXioR, Luty 24, 2010.

  1. VoXioR

    VoXioR Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Gdy gra ma za duży wave dla jakiegoś Ixtereme to co wyskoczy po jej włożeniu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    gdy dane ixtreme nie odczyta gry to wyskoczy otwórz dvd
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Zazwyczaj tylko napis "otwórz dvd" lub biały ekran z napisem xbox . Ale to może być też objaw błędów w obrazie czy innych rzeczy , dlatego przed nagraniem gry zawsze dobrze ją sprawadzić w abgx360 i wtedy wiadomo na 100% jaki gra ma wave i czy musimy paczować gre żeby poszła na starszych ixtreme czy nie .
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wyskakuje znaczek xboxa i menu jak od filmu.
     
  6. VoXioR

    VoXioR Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    jak mam lt to nie powinno nic wyskakiwać tak?
     
  7. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Nie nie powinno. Wszystko powinno być OK.
     
  8. czarek9933

    czarek9933 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam ten sam kłopot a mam tez podobno lt bo pytałem sie tam gdzie przerabiałem i nie mam pojecia co z tym zrobic zeby hasalo
     
  9. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jeżeli macie LT to powinno wszystko chodzić , jeżeli nie chodzi to w takim razie nie macie lub gry są źle nagrane.
     
  10. czarek9933

    czarek9933 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jest mozliwosc ze sciagłem zła gre i dlatego nie chodzi
     

Poleć forum