1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gdy wsadzam nowszą gre chce dokonać aktualizację

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez naqes, Listopad 10, 2011.

  1. naqes

    naqes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, cześć i czołem mam takie pytanie gdy wsadzam jakąś grę np F1 lub kinect sport normalnie gra się uruchamia, lecz gdy już wsadzam F1 2011 to wyskakuje komunikat że musze zaktualizować konsole. Da się coś na to poradzić, czy znowu musze dać do aktualizacji przeróbki, jeśli tak to jest ktoś na forum co sie tym zajmuje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    To jest aktualizacja dasha nie przeróbki:D
    Tylko jeszcze napisz jaki masz dash ustawienia systemowe>>> infejs(czy cos takiego) i masz na prawo wersje dasha.Napisz jaki masz to ci poradzę co zorbić:D
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Musisz dac do ponownej przerobki jak zaakceptujesz aktualizacje usunie Ci ja jest temat na forum..
     
  5. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Nie jest powiedziane, że mu usunie bo nie wiadomo jaki ma dash :D
     
  6. naqes

    naqes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi o interfejs główny?
     
  7. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
  8. naqes

    naqes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Czyli ci nie usunie przeróbki(na 98%:D),ja bym aktualizował:D
     
  10. naqes

    naqes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jeżeli nagram teraz np. COD MW3 to nie ma szans żeby mi odpalił? Przerabiałem pod koniec wakacji
     
  11. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Niestety nie :( Musisz mieć LT2.0, ponieważ Cod mw3 ma już X3GD.
    Jak zaktualizujesz to napisz czy się udało:D
     
  12. naqes

    naqes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Działa działa. Bóg zapłać dobry człowieku. Niech Bóg Ci wynagrodzi w dzieciach :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum