1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gdzie i jak dodatki?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Przemysław Śliwa, Październik 27, 2014.

  1. Przemysław Śliwa

    Przemysław Śliwa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszow, Poland
    Witam, zrobiłem sobie RGH. Ładnie wszystko, teraz ściągnąłem dodatek do gry, dokładnie WD:Bad Blood.
    mam folder nazwany numerkami i w nim też sporo tego.

    mam to wkleić do content/00000..... i grać dalej?

    bo słyszałem że trzeba jakiś titleupdate czy coś...

    Proszę o pomoc. Widziałem różne poradniki i nie wiem właśnie co robić, a nie chcę zje**ć gry za przeproszeniem :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    a masz DLC.
    Wrzucasz do Content/0000000000000000/Title id gry/00000002 i tu wrzucasz plik z DLC.
    Ściągasz w FSD najnowsze TU i powinno działać. Jeśli go nie wykrywa to musisz odblokować DLC programem XM360.
     
  4. Przemysław Śliwa

    Przemysław Śliwa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszow, Poland
    no patrz.. napisałem jak mogłem a wymoderowano myśli że jestem mądry i ogarniam.
    Skąd wiąć ID gry?!
    Jak pobrać TU jak nie mogę podłączyć konsoli do internetu?! I O CO WGL Z TYM CHODZI?!

    Alert Autor postu otrzymał ostrzeżenie

     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie idiota, tylko napisz poprostu że jesteś początkującym, a nie odrazu wyzywać...
    Id gry to poprostu folder z grą, w tym przypadku Watch Dogs w tym folderze ma być folder 00000002 (jeśli go nie ma to go stwórz, ważna jest ilość zer)
    TU - Title Update poprostu patch.
    Nic nie pisałeś że nie możesz podłączyć konsoli do neta... Jeśli nie ma takiej możliwości to można wrzucić ręcznie, na forum jest poradnik
     
  6. Przemysław Śliwa

    Przemysław Śliwa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszow, Poland
    Okej, sorry.. problem jest taki że mam folder TU i nie mam jak go wgrać czy coś :/ bo jak wchodzę w akutalizację TU to albo pobierz i nie mam nic po wyborze HDD1 a jak dam RB czy RT gdzie pisze WGRAJ TU to nic się nie dzieje :/
    mam podłączony internet, bałem się o bana czy coś ale ciul..
     
  7. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Zrób to ręcznie przez contnet menager z fsd, spr czy media id i tittle id się zgadzają(jak nie wiesz co to, to polecam forum dział RGH ) z twoim TU pobranym z neta
     
Wczytywanie...

Poleć forum