1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gdzie i jakiego Xboxa kupic.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oOdz1m3k, Maj 6, 2013.

  1. oOdz1m3k

    oOdz1m3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Chce kupic xboxa tylko ze sie niestety nie znam na konsolach. Napisze czego oczekuje od konsoli i mam nadzieje ze mi pomozecie.
    1.Gdzie kupic w miare tanio xboxa? Polecacie allegro czy szukac w sklepach typu MediaMarkt?
    2.Jaka konsole polecacie,jaki dysk itp?
    3.Czy kazda konsole mozna przerobic?? A jesli mozna to gdzie??
    4.Jak nagrywac gry zeby dzialaly?
    5.Oplaca sie teraz kupic xboxa 360 skoro za jakies pol roku wyjdzie nowa wersja?
    Mam nadzieje ze mi pomozecie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    283
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    A gdzie jest to czego oczekujesz?

    Wysłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. oOdz1m3k

    oOdz1m3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moze zle napislem. Nie oczekuje tylko chce uzyskac odpowiedzi na pare pytan. Jestem w temacie konsol calkowicie zielony.
     
  5. kamil90

    kamil90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    213
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawoja
    1. Raczej allegro choć nie wiem co dla Ciebie znaczy tanio.
    2.Najlepiej z dyskiem 250GB
    3. Nie popieram piractwa i żadnemu takiemu nie pomogę.
    4. ^^^^^^^^
    5. Opłaca. Nowa konsola będzie kosztowała około 1500 zł - 2000 zł, i do tego pierwsze modele nieraz są awaryjne.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Przejrzyj dzial sprzedam sa firmy lub ludzie co sprzedaja przerobione juz . Taka z media za przerobke od 300zl w gore zaplacisz mowa o xbox 360 . Dysk od 20gb do 320gb zalezy ile chcesz wydac.
     
  7. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    223
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    Odnosnie odp. do pkt 3 ja tez nie :) + dla Ciebie :D
     
  8. oOdz1m3k

    oOdz1m3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chcialbym sie wyrobic napewno ponizej 1000 zl. Nie potrzebuje kinekta. Najlepiej by bylo konsole z dyskiem minimum 250 gb 2 pady.
     
  9. EEService

    EEService Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2013
    Posty:
    54
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz- CAŁA POLSKA
    1. Allegro.pl lub markety to jedno i to samo zawsze jak kupujesz nowa dostajesz gwarancje
    2. Jeśli chcesz mieć RGH to wystarczy slim 4GB i do tego osobno dokupujesz dysk jaki chcesz do maksymalnie 2TB+ kieszeń im większym tym lepszy gdyż apetyt rośnie w miarę jedzenia.
    3. Tak, każdą. Dwie metody LT3.0 , LTU lub JTAG, RGH jedna i druga ma wiele plusów jak i minusów.
    4. Odpowiednim oprogramowaniem do LT3.0 i gier z XGD3 niezbędna będzie nagrywarka w przypadku RGH nie potrzebujesz nic po za dużym dyskiem.
    5. Tak. Każda nowa konsola będzie zapewne miała nowe zabezpieczenia, a tym samym będzie można zapomnieć o tzw "kopiach zapasowych"
     
  10. oOdz1m3k

    oOdz1m3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdzie mozna przerobic konsole?? Do tej LT3.0 Nie nadaje sie zwykla nagrywarka w komputerze??
     
  11. EEService

    EEService Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2013
    Posty:
    54
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz- CAŁA POLSKA
    Zapraszam do skorzystania z naszych usług.
    To jest zwykła nagrywarka klasy PC ale odpowiednio dostosowana.
     
  12. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    W servisach. Mozesz ale zalecany jest liteon ihas 124b
     
  13. oOdz1m3k

    oOdz1m3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. EEService

    EEService Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2013
    Posty:
    54
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz- CAŁA POLSKA
    Dobra aukcja ale do tej ceny musisz doliczyć cenę drugiego pada i zalecany kabel HDMI dla lepszej jakości obrazu.

    Przeróbka RGH od 160 do 300 cena zależy od wersji płyty głównej
    Przeróbka LT3.0 od 80 do 150 + płyty DVD-DL + nagrywarka
    Przeróbka LTU od 250 do 300 + płyty DVD-DL + nagrywarka
     
  15. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    A po necie grac bedziesz?
     
  16. oOdz1m3k

    oOdz1m3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak przerobie to raczej po necie nie pogram.
     
  17. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak na LT to możesz pograć, jak na RGH to nie ma możliwości na xbl, tylko na link w gry obsługujące system link

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum