1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gdzie jest pliki iso???

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez mlodypy, Sierpień 18, 2010.

  1. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    witam, pierwszy raz mam taką dziwna sytuacje.Wypakowalem pliki, mam plik dvd i kolejny plik do wypakowania, gdy go wypakuje są 3 foldery a powinien być obraz gry, nawet gdy wejde w plik nie ma obrazu;/ jak wyciągnać obraz iso??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michu

    michu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    169
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakie masz te 3 foldery które wypakowałeś? Podaj ich nazwy.
    Prawdopodobnie ten "kolejny plik do wypakowania" to obraz iso. Najłatwiej to sprawdzić włączając pokazywanie rozszerzeń znanych typów plików. Tutaj masz napisane co zrobić, żeby pokazywało rozszerzenia: TAAT
     
  4. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
  5. michu

    michu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    169
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ikonka do wypakowania bo iso jest skojarzone z winrarem, wszystko jest w porządku. Skoro rozszerzenie to iso, to nie patrz na ikonkę tylko nagrywaj. Nie musisz rozpakowywać tego pliku.
     
  6. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    wcześniej mialem problemy z nagraniem plytek imgburn, nagralem clonecd, tak jak w poradniku to nawet na kompie nie ma dwóch folderów które powinny być...ściągalem z forum, ,spr w abgx...
     
  7. michu

    michu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    169
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W twoich wypowiedziach jest zero konkretów. Pisz konkrety co jest nie tak, czy są jakieś błędy, to może ktoś ci pomoże.
     
  8. add_pl

    add_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Wypal te archiwum winrara.
     
Wczytywanie...

Poleć forum