1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gdzie kupić dysk?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Krecik1218, Maj 7, 2009.

  1. Krecik1218

    Krecik1218 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam zamiar kupić dysk bo mi gra nie działa z xboxa, niestety niewiem gdzie kupic poza allegro bo tam są bez obudowy. Interesują mnie dyski 20 gb lub 60 gb. Szukałem troche na forum ale niemoge znaleźć żadnych stron itp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Przecież możesz na Allegro kupić też z obudową, oryginalny M$ :) Przynajmniej będziesz mógł spać w nocy nie obawiając się o banana ;)
     
  4. Krecik1218

    Krecik1218 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Za dużo ofert kup teraz w dyskach 20 gb niema, szczególnie w tych z obudową.No i niewiadomo czy taki dysk będzie sprawny czy nie jakiś uszkodzony. Wogóle to wydaje mi się że są za drogie. Np. dysk 60 gb za 400 zł stoi a 120 gb już za 500 zł - bez sensu.
     
  5. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    ty to masz chyba jakies RUSKIE allegro!!!!!!!!!!!!....skad ty takie ceny wytrzasnoles...zle szukasz...pelno jest na allegro 20stek i innych dyskow w normalnych cenach z obudowami..jak nie teraz to za dzien lub dwa masz tu LENIU http://www.allegro.pl/item623485189_hdd_60gb_super_okazja_nowe_dyski_microsoft_n24.html http://www.allegro.pl/item626580446_dysk_hdd_120_gb_nowy_oryginalny_xbox_360_elite_gw.html
     
  6. Krecik1218

    Krecik1218 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Rzeczywiście. Chyba te aukcje musiały zostać dodane niedawno bo ja ich nie widziałem
     
  7. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    wiec ladnie kliknij pole dziekuje :D:D
     
  8. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    400 zl za 60gb? Jak ja na Allegro z 2 tygodnie temu kupiłem zestaw - 60 GB oryginał dysk od M$, 3 miesiące GOLDa, Headset i kabel do neta 3 metrowy. Wszystko nówka, jeszcze w blistrze :) Poszukaj, a znajdziesz!
     
  9. hypnos

    hypnos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    JO81SX
    Jestes pewien, ze to jest 12+1?
    O ile wiem to do tego zestawu (Live 60GB Starter Pack) daja 3 miesiace GOLD.
     
  10. eikoden

    eikoden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
  11. lXBOXl360l

    lXBOXl360l Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak też niedawno kupowałem HDD 60 GB za 345zł na allegro
    60GB + 3 miesiące GOLD + Headset + cable Ethernet (do neta)
    ale sprzedałem wszystko oprócz HDD oczywiście żeby troche kasy sie zwróciło..:)
     
  12. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Racja, kupowałem razem 12+1 i zapomniałem, że w środku były 3 miechy GOLDa. Dzięki za zwrócenie uwagi, poprawiłem :)
     
  13. lXBOXl360l

    lXBOXl360l Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    CoOokie- ile dałeś za rangę-X360MANIAK?? 5 czy 20zł- na zawsze
     
  14. Krecik1218

    Krecik1218 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak myślicie 20 gb wystarczy? Narazie posiadam jedynie Fight night round 3 i Rainbow Six Lockdown (na xboxa) i zamierzam kupić Fife 09. Aha i jeśli mam kartę pamięci wbudowaną i tam zapisywany profil i save'y to dalej mi się będą tam zapisywać. Bo jak bym wymieniał dysk to by się skasowało
     
  15. eikoden

    eikoden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
    Sam wskazujesz miejsce zapisywania sayvow, na pewno masz taka opcje jak skopiuj lub przenieść i tam sobie wybierzesz gdzie zapisać. Więc bez obaw.
     
  16. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    wystarczy..bez obaw...ja ostatnio zakladalem temat odnosnie kopiowania save ze poszukaj..wszystko da sie kopiowac na dowolny dysk lub karte....ja od zawsze mialem dysk... ukonczylem mase gier...w sumie savow mialem z ponad 60 gier i jak zrobilem kopie zapasowa z dysku na karte pamieci to wszystkie zajely mi tylko okolo 54 mega.....w sumie jesli nie zalezy ci na zgrywaniu gier na dysk to w zupelnosci na same savy wystarczy ci karta pamieci...
     
  17. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    Siema , ja mam takie pytanko . Potrzebuje dysku chociaz by 20gb , widzilem na allegro tasiemki za 37zl . Teraz moje pytanie gdzie znajde dyski 20gb sam , bez zadnej obudowy ? na allegro niemoglem znalezc . MOje drugie pytnaie , mam jaspera od 2 tyg . i raz na jakis czs wyskoczy mi blad przy grze skate 2( wyczysc szmatka bla bla bla ) na verbatimie nagranym i raz zdazylo mi sie przy gta iv . Czego moze to byc wina , jak kupie dysk to napewno zniwelje ten problem do minimum , lecz co moge zrobic teraz ?
     
  18. eikoden

    eikoden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałbrzych
  19. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    jak wy to szukacjie skoro ja teraz wpisalem na allegro w dziale sprzed 20 dalem limit cenowy 300 zl i moment mi wyskoczyly aukcje samych dyskow.
    temat walkowany miliony razy..uzywajcie opcji szukaj..wyzej na forum byl dokladnie taki sam temat poruszamny jeszcze dzis.....wina nagrywarki i plyt jesli nie uzywasz verbatim
     
  20. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  21. szoch

    szoch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    a ja mam takie pytanie jest jakas roznica czy sie ma dysk z obudowa czy bez na kabelek.
     
Wczytywanie...

Poleć forum