1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gdzie kupić LiteOn v3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sreberko, Luty 8, 2010.

  1. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Witam, chciałem zapytać czy nie orientuje się ktoś gdzie można kupić LiteOn'a v3? Na Allegro można kupić LiteOn'a v1 i inne napędy, ale v3 nigdzie nie widziałem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Musisz popytać po serwisach może tam mają jakieś nowe LiteOn'y choć dostanie takowego może być aktualnie trudne.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    i napewno bedzie to naped po cieciu ;) bo nowych, samych v3 nie dostaniesz obecnie.
     
  5. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Właśnie chodzi o to, żeby nie był po cięciu. Ciąłem swój i chciałem wymienić w nim "bebechy", żeby w razie czego mieć gwarancję. Z tego co się orientuję numer seryjny napędu jest na obudowie, więc gdybym zmienił sam środek było by ok. Ewentualnie jest jeszcze naklejka na układzie scalonym w napędzie.
     
  6. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    propnuje zrobic aukcje lub napisac na forum wymienie LiteOn v1 na v3 ... i doplace ... i napewno ktos sie skusi aby za doplate kupic sobie gre
     
  7. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Tylko kto sprzeda napęd z którego nie zczytał kluczy? Nikt. A jak zczyta to będzie cięty i nic mi to nie wnosi. Chyba pozostaje tylko czekać aż v3 będą dostępne w sprzedaży.Póki co i tak mam nową konsolę (data produkcji 27-01-2010), więc nic się nie dzieje, ale chciałem się zabezpieczyć :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum