1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gdzie kupie nowy naped do Xbox Elite?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Fiorek, Październik 14, 2010.

  1. Fiorek

    Fiorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak w temacie. Sa niby na allegro, ale mam watpliwosci czy sa one naprawde nowe, bo zazwyczaj udzielaja na nie 3 m-ce gwarancji. Macie namiary na jakis pewny sklep ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nówkę sztukę to tylko z chin załatwisz. Co do innych napędów są one wyciągane z konsol.
     
  4. DuReX

    DuReX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    San Pedro
    Na Allegro można znaleź
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    raczej nie sa to nowki w rozumieniu ze z pudelka. W wiekszosci pochodza one z konsol, z ktorych z jakiegos powodu zostaly wyjete.
     
  6. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Mam ten sam problem, poniewaz mam zamiar kupic nowy naped tylko nie wiem gdzie. Na allegro sa niby "nowe".

    Jaki naped jest najlepszy?
    Teraz prawdopodobnie mam Benq VAD6038 [sadzac po tacce], kazdy inny naped bedzie pasowal? Jak nie to jakie.
     
  7. Twette_k

    Twette_k Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kazdy jesli masz dvdkey ze starego ;)
     
  8. DuReX

    DuReX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    San Pedro
  9. Fiorek

    Fiorek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To nie ma znaczenia jaki litek to litek każdy pasuje
     
  11. bzh1201

    bzh1201 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
  13. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Odswieze.
    Skad mam wziac tego dvd-keya?
     
  14. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mususz go sobie "wyciągnąć" z napędu bo inaczej nowy napęd nie zadziała :p
     
  15. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Czyli bez dvdkeya nie dowiem sie jaki inny naped bedzie pasowal?
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bez dvd-key nie będzie działać nowy.
     
  17. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Czytaj ze zrozumieniem, to juz wiem.
    Dowiem sie bez dvdkeya jaki naped moge kupic [oczywiscie taki, ktory bedzie pasowal]?
     
  18. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Ty właśnie przeczytaj ze zrozumieniem każda konsola jest sparowana z napędem (DVD KEY), każdy inny napęd będzie pasował ale pod warunkiem że wgrasz do niego DVD KEY z twojej konsoli, który zapisany jest w napędzie jaki obecnie posiadasz.
    Pozdrawiam
     
  19. rev_krk

    rev_krk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    podłączę się do tematu, musisz wyciągnąć klucz z napędu lub z konsoli poprzez RGH
     
Wczytywanie...

Poleć forum