1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gdzie Przerobić i kilka pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez razzor122, Wrzesień 11, 2011.

  1. razzor122

    razzor122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam was. Moje pytanie brzmi następująco a mianowicie gdzie w Brzozowie, Sanoku, Rzeszowie lub ewentualnie Dydni przerobię konsolę Xbox 360 Arcade ??
    Drugie Pytanie:
    Wiem że po Przerobieniu konsoli dostaję się bana ale czy ten ban wpływa tylko na xbox live ?? i na nic więcej czy będę mógł normalnie ściągać gry z neta wypalać obraz na płycie i instalować je na konsoli i o nic więcej się nie martwić ??
    Trzecie Pytanie:
    Czytałem tutaj o jakieś aktualizacji po której gry przestają chodzić że trzeba konsolę na nowo przerabiać o co z tym dokładniej chodzi ??
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    powiem ci tak przerabjaj i nie martw sie banem bo pewnie i tak go nie dostaniesz :)
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Sprawdź dział usług.
    2. Normalnie można grać offline.
    3. Tyle razy wałkowane, że nie chce mi się powtarzać.
     
  5. razzor122

    razzor122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No w tym rzecz że w dziale nic nie znalazłem na tych terenach (aktualnego)
    aha czy jest szansa że mam już przerobionego Xboxa a nawet o tym nie wiem ??
    Twierdze tak dlatego że
    Mój CD-ROM czy jak to się nazywa w konsoli wygląda tak:
    ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    a widziałem że podobnie wygląda w przypadku Samsunga czy jakoś.
    i nie wiem czy to ma coś do sprawy ale gry Demo nagrane z komputera mi czyta tylko nie chce uruchomić na konsoli
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jesteś właścicielem więc powinieneś wiedzieć, czy konsola jest przerobiona. Nie sprawdzisz tego, chyba że podłączysz napęd pod komputer. Zdjęcie tacki było tu całkowicie zbędne.
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tacki różnią się dlatego, bo napędy są róznych firm, a nie dzięki przeróbce. Dema odpalają się na nieprzerobionej konsoli. Kupowałeś i nie wiesz co kupowałeś? Nagraj jakiś starszy tytuł i sprawdź
     
  8. razzor122

    razzor122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A tak w ogóle to żeby mi czytało pirackie gry to muszę mieć wymieniony napęd ??
     
  9. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    nie. łopatologicznie tłumacząc, wgrywa się oprogramowanie do napędu
     
Wczytywanie...

Poleć forum