1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gdzie w elite jest plomba

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mrow007, Czerwiec 27, 2010.

  1. mrow007

    mrow007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie, mam pytanie gdzie w elite jest plomba. Kupilem xboxa i zadnej takiej nie widze, na zdj starych konsol jakies naklejki widzialem. Mam xboxa elite jasper z sierpnia 2009
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. swis73k

    swis73k Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    właśnie. ;d
    przedwczoraj kupiłem Elite i też nie widziałem.
     
  4. dkmaster

    dkmaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Musi byc pod faceplate.
     
  5. mrow007

    mrow007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha tam to zobacze;] dzieki
     
  6. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Jak zdejmiesz faceplate to powinna być papierowa plomba ms. Druga to taki srebrny pasek który łączy napęd z konsola tak pomiędzy wejściami na karty pamięci. Jak konsola nowa to powinna mieć plomby no chyba że ktoś wcześniej otwierał.
     
  7. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
  8. Crunchips

    Crunchips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Up: Dzięki
    a ta druga gdzie powinna być?
     
  9. Joiny

    Joiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TM
  10. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    No napisałem gdzie ale masz tutaj foto:

    http://i47.tinypic.com/2wc2lb8.jpg
     
Wczytywanie...

Poleć forum