1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gdzie w ImgBurn jest opcja żeby płyta była otwarta?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ponurasek, Listopad 11, 2010.

  1. ponurasek

    ponurasek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To znaczy chciałbym wypalic obraz gry a potem dograc actiiso. Bo nagrałem na płytkę już obraz, ale jak wsadzam to wyskakuje że dysk nie jest pusty. Więc płytka do wyrzucenia. Chciałbym nagrac to jeszcze raz ale tak żeby się dało dograc. Płyki Verbatim 8.5 GB DL.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Plytke activate iso i gre nagrywasz oddzielnie.
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    przy nagrywaniu gier na xboxa sesja musi być zamknięta i nie da się nic później dograć
     
  5. ponurasek

    ponurasek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli że nagrywam active iso na oddzielną płytkę? Może byc 4.7 GB?
     
  6. kretufka

    kretufka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Brzesko -okolice
    dvd dl wiec 4.7gb odpada
     
  7. ponurasek

    ponurasek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli że ok 250 MB trzeba nagrac na płytkę 8.5 GB? :D
     
  8. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Temat wałkowany już dziesiątki razy wystarczy poszukać :


    Wystarczy że ściągniesz , rozpakujesz i wypalisz plik ISO z tego linku :



    http://hotfile.com/dl/78438869/1b53fed/AcTaViTi.rar.html


    w ten sposób :

    Activate.iso służy do uruchomienia gier z wave 4 , 5 , 6 na Ixtreme 1.6 oraz paczowanych gier na Ixtreme 1.61 . Nagrywamy obraz ISO za pomocą programu imgburn na płycie DVD+R DL , w opcjach imgburn ( "User specified"(Tools >> Settings >> Write >> Options >> Layer Break ) wpisujemy wartość : 1913760 i wypalamy .

    Wkładamy activate.iso do napędu i czekamy aż pojawi się napis "uruchom DVD" czy "play DVD" lub podobny , NIC NIE WDUSZAMY ! następnie wyjmujemy płytę z activate i wkładamy płytę z grą . Czekamy chwilę aż pojawi się ikonka z grą i gramy .


    Activate.iso do wszystkich napędów jest takie samo .


    Żródło : http://xboxforum.pl/iso-f31/activate-iso-jak-dziala-26979-102.html


    _
     
Wczytywanie...

Poleć forum