1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gdzie wgrać TU (Title Update)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez brzana, Luty 16, 2013.

  1. brzana

    brzana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    kielce
    Pobrałem patcha do pes13, dzieki abgx odnalazłem poprawne media-id ale nie mam pojęcia do jakiego folderu wrzucić tego patcha.
    Sporo szukałem, czytałem zanim napisałem tego posta ale nie mogłem znaleźć
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    folder cache albo 16 zer-->ID gry --> 0000B000
     
  4. brzana

    brzana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    kielce
    sory ale nic takiego nie widzę, no jest cache ale tam jest MASA dziwnych rzeczy , nie idzie tam niczego odnaleźć. Wgrywam patcha z pendrive do wewnętrzengo dysku 250gb, za pomocą FSD

    hdd1>content>16zer> i tutaj są ID gry ale niestety nie ma tego co ja posiadam czyli 4B4E084C, czy mogę taki ręcznie utworzyć?
    Powinno się TU wrzucać do hdd1>$titleupdate a tak trzeba kombinować i jak tutaj nie ma tego id to lipa jest
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    SETH przecież wyraźnie napisał: do folderu : CACHE
    albo do: CONTENT/0000000000000000/TITLE ID gry/000B0000/ TUTAJ

    Ważne żeby TU miało takie samo MEDIA ID co dana gra !!

    Tak, w folderze "16 zer" utworzyć musisz folder : 4B4E084C a w nim utwórz folder : 000B0000 - i do niego wrzuć pobrane TU ,
    albo pobierz sobie TU z FSD
     
  6. brzana

    brzana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    kielce
    albo pobierz sobie TU z FSD

    tzn ze musiałbym do neta podłączyć? Jest jakieś xlinkXian czy jakoś tak ale przeciez rgh nie podłącza się chyba do neta, zaraz wypróbuję pierwszy sposób ze stworzeniem folderu

    stąd pobrałem patcha XBOX 360 Update Center - pes 13
    zrobiłem sposobem utworzenia folderu w content i owszem po reatarcie FSD w ikonce gry po nacisnieciu Y, i wejsciu do menadzer aktualizacji tytułu (TU), mam pokazany patch którego aktywowałem ale po odpaleniu gry mam wersje pes 1.01, kurcze wiem ze juz jest wersja 1.02 ale narazie do mojego media id nie ma.
    BTW gdzie się wrzuca DLC?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    DLC analogicznie wrzucasz do :

    CONTENT/0000000000000000/TITLE ID gry/00000002/ TUTAJ

     
  8. brzana

    brzana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    kielce
    super , chłopaki wszytko działa jeszcze tylko jakbyście napisali jak wgrywa się grę np. na dwóch trzech płytach aby samo przerzucało płytę gdy poprosi o nią gra.
     
Wczytywanie...

Poleć forum