1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gdzie wpisać kod ze zdrapki z poziomu PC - Polski Live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez vienio999, Listopad 20, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak w temacie. Nigdzie nie ma takiej opcji. "wymień kod", to nie to, juz mowie, nie chce z poziomu konsoli, tylko z PC



    pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    EDIT: Już znalazłem, a teraz mam takie coś:


    "W czasie transakcji wystąpił błąd. Spróbuj później."


    WTF?!
     
  5. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czemu nie jestem zdziwiony.... Z pewnością polski xbox live?
     
  6. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Widzę że ten sprzedawca ma ponad 5tyś komentarzy 100% pozytywnych więc klucz raczej powinien działać skoro tak mówi. Poczekaj spróbuj za chwilę go wpisać, wiesz na tym polskim xbl może wszystko nie być jeszcze takie stabline.
     
  8. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki ci wielkie za pomoc, próbowałem przed chwila i nie działa, jutro z rana spróboje i napisze czy mi się udało :)
     
  9. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    to moze sprubuj przez xboxa?;p
     
  10. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Musial by przeciez poswiecic 30 sekund na "niewygodne" wpisanie kodu przy pomocy pada :)
     
  11. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    potwierdź nie działa , wczoraj M$ zrobie konto i msp zmieniła , widziałem awaria konto, i tymczasowe i po. Xbox LIVE Status
     
  12. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    no to teraz sprobuj!;p
     
  13. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    "W czasie transakcji wystąpił błąd. Spróbuj później."


    NO KUR*A MAC!



    A sprzedawca w email'u mówil, zeby z poziomu konsoli nie wpisywać, bo czasami nie czyta kodu poprawnie...


    EDIT:


    Próbowałem przed chwilką wpisać kod z poziomu konsoli, bo jak z PC nie działa to może z konsoli zadziała i co?

    "Nie mozna pobrac informacji z rynku usług xbox live. sproboj pozniej. kod stanu: 8016A04B"


    Sprawdziłem w internecie i kod stanu: 8016A04 oznacza:

    "The prepaid code you're trying to use doesn't match your account region. Some prepaid codes can only be used in select regions. Please confirm that your account region matches the region where the prepaid code was purchased."



    E-mail do sprzedawcy już poszedł...
     
  14. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    OMFG!



    "Ten kod został już użyty."



    Ja chyba się zaraz za***ie.... 136zł w błoto? Sprzedawca nie odpisuje.....
     
  15. daniel145

    daniel145 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przykra sprawa, wlasnie tez mialem zakupic na 12 miesiecy ale jak to przeczytalem, to zrezygnowalem. Napisalem juz email do sprzedawcy jak wyglada reklamacja w przypadku gdy kod nie dziala
     
  16. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzisiaj jest niedziela, zobaczymy w poniedziałek, moze sie odezwie sprzedawca...
     
  17. Pitek17

    Pitek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przej*ane.... Kupiłem kod na 3 miechy, jutro powinien dojść. Ale jak tak to ma wyglądać to dziękuję..
     
  18. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sprzedawca odpisał.... Kazał mi się upewnić czy konto zostalo doładowane, napisałem mu, że nie i czekam na odp,
     
  19. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No ja też mam problem z goldem. Kod który posiadam jest na 3 miesiące i nie chce "wejść" na konsoli mam błąd "Nie można pobrać informacji z rynku usługi xbox LIVE. Spróbuj później. Kod stanu: 8016A04B", a jak próbuje na xbox.pl to mam błąd "W czasie transakcji wystąpił błąd. Spróbuj później.".
    Już dawno żadna firma mnie tak nie W>K>U>R>W>I>A>L>A ja ten polski M$.
     
  20. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Identyczny problem mam/miałem, tylko kod na 12 msce.... Sprawdź przypadkiem czy jutro nie będzie, ze kod jest uzyty - u mnie tak bylo :(
     
  21. V.V

    V.V Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    252
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Elbląg
    Witam, otóż trochę się wystraszyłem po tych wszystkich postach. Tatko kupił mi live na 12msc. w Anglii. Więc rozumiem, że jest prawdopodobieństwo, że też mi coś takiego wyskoczy. Czy to jest chwilowe - przez nieskończony pl live? Czy te kody nigdy nie będą działać? ;///
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum