1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gdzie znajdują się te ustawienia w COD BO ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kkey, Grudzień 26, 2010.

  1. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Witam:Gdzie znajdują się te ustawienia w COD BO w multiplayer offline co można ustawiać czas trwania meczu itp ?
    ZA ODP DAM DZIĘKUJE :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wojtek120

    Wojtek120 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety takiej opcji nie ma (a przynajmniej sie nie doszukałem, jeśli jest to przepraszam) możesz tylko przed wybraniem lokalnej dać opcje i tam sa takie do gry typu obraz dźwięk :( a poza ty mape i tryb można zmieniać ale to napewno wiesz
     
  4. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    No wiem tylko czemu tak jest ? bo jakoś w COD MW 2 dało to się zmienić.
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ja również szukałem tej opcji, a raczej tych opcji których w MW 2 był ogrom i niestety nie znalazłem
     
  6. bruck7

    bruck7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sędziszów
    jest wszystko
    to zależy jak chcesz grać,
    jeżeli przez xlink to:
    multiplayer lub zobie wybierasz najpierw, potem xlink stwarzasz gre i już
    jeżeli normalnie na jednej konsoli we dwóch przeciwko sobie to multiplayer dzielony ekran i mapke wybierasz
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    No a gdzie są ustawienia typu czy radar ma być włączony czy nie itp. ? (oczywiście na dzielony ekran)
     
  8. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Już wszystko wiem temat można zamknąć :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum