1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of war 2 2 pady

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez .:felek:., Grudzień 24, 2009.

  1. .:felek:.

    .:felek:. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema jak wybrać 2 profile na jednej konsoli bo jak chce grać w gowa 2 to biorę podłączam 2 pady dalej podzielony ekran i pisze do gry potrzeba więcej graczy co robić o i 1 pad dobrze chodzi a drugi miga i nie chodzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  4. .:felek:.

    .:felek:. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok już wiem ale problem jest w tym że drugi pad świeci się ale nie chodzi co się dzieje
     
  5. Qsh

    Qsh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3city
    musisz nacisnąć przycisk szukania konsoli na padzie i na konsoli przycisk szukania pada.
     
  6. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    najpierw wciskasz ten mały biały przycisk na konsoli tuż pod napędem, a potem wciskasz i trzymasz ten mały przycisk na padzie tak długo az wszystkie diody sie beda swiecic i po sprawie :)
     
  7. .:felek:.

    .:felek:. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. .:felek:.

    .:felek:. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam jeszcze jedno pytanie kiedy podłącze 2 pady oby dwa chodzą biorę tryb współpracy spilit screen i wyskakuje za mało graczy co robić?
     
  9. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Naciskasz na drugim padzie xbox guide to ten przycisk na środku pada taki X ;p i tam dajesz zaloguj się, jak mnie masz drugiego profilu to musisz go stworzyć.
     
  10. HarryOnALeash

    HarryOnALeash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupia Kapitulna
    a zalogowałeś się na drugim padzie?
     
  11. Pls

    Pls Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Korzystajac z tematu zapytam o multiplayer na jednej konsoli (split screen). Czy w co-op mozna grac w trybie fabularnym i przechodzic gre czy multiplayer ma oddzielne tryby?
     
  12. XaraN

    XaraN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak dobrze pamiętam to można grać w fabułę na dwóch graczy. Są osiągnięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum