1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 2 - dodatkowa postać do multi

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez scorpion22, Grudzień 13, 2011.

  1. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, gram aktualnie w gears of war 2 i gdzieś w menu wyczytałem, że żeby odblokować postać Mniha do multiplayer trzeba odblokować osiągnięcie "ukończono akt 1 " w gears of war 1 . Mam to osiągnięcie odblokowane jednak nie wiem jak teraz odblokować mniha a on jest zablokowany:/ Mógłby mi ktoś powiedziec jak to zrobić ? Dodam że gears 1 miałem ang a gears 2 pol, czy to może być przyczyną ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Minh a nie Mnih. To jest błąd gry, bo jak odblokowałeś aczika za którego była nagroda odblokowania postaci to powinieneś Minha dostać.
     
  4. Jizah

    Jizah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    o ile się nie mylę to żeby odblokować dodatkowe postacie trzeba się podpiąć do live, mi nic się nie odblokowało w gow 2 dopóki nie podłączyłem się do live mimo że spełniałem wymagania do ich odblokowania
     
  5. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale Dizzy mi się odblokował bez podłączania do live a warunkiem było ukończenie któregośtam aktu
     
  6. Jizah

    Jizah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to nie mam pojęcia dlaczego tak jest, z tego co pamiętam to u mnie było tak jak napisałem
     
Wczytywanie...

Poleć forum