1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 2 GOTY

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kamyk233, Listopad 12, 2009.

  1. kamyk233

    kamyk233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Ściągnąłem niby wersję GOTY i teraz mam pytanie. Po czym mam poznać czy jest to wersja normalna czy GOTY, kiedy już włącze gre? Bo mam 5 chapterów i wersje z pl napisami. Odpaliłem ją i nic nadzwyczajnego w niej nie ma i dlatego się zastanawiam czy to aby GOTY...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. czeczur3

    czeczur3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko/Lubuskie
    I tu mój kolego nabrałeś się:D W orginalnej (kupionej w sklepie) wersji Gears of War 2 GOTY jest specjalny kod do pobrania dodatkowego poziomu i zestawów map do multi z XBL:)

    Nie wiem jak w polskich sklepach, ale ja mam orginał zamówiony z angli i w nim był kod.
     
  4. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Potwierdzam w polskich edycjach też jest kod, gra pobrana z ineta niczym nie będzie się różniła ot tej normalnej, no chyba że ktoś będzie miał jakiś sosób dogrania dodatków bezpośrednio na płytę.
     
  5. kamyk233

    kamyk233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    czyli rozumiem, że nie ma wersji GOTY do ściągnięcia z warezu?
     
  6. czeczur3

    czeczur3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko/Lubuskie
    Na dzień dzisiejszy - Nie. Wątpię też w dogranie dodatków na płyte

    Jedyne wyjście to chyba orginał. Jeśli ci naprawdę zależy na gierce
     
  7. kamyk233

    kamyk233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    faktycznie ten chapter przedłuża grę o ~90min? Bo w takim razie chyba się skuszę na kupno.
     
  8. qbeusz

    qbeusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam troszkę inny problem, mianowicie mam edycje GOTY ze zdrapka z kodem do pobrania All Fronts Collection, przy próbie ściągnięcia gry na dysk wyskakuje mi komunikat " nie można zapisać w tej lokalizacji". Kod nie był użuwanym na grze pisze made in germany- czyli gra jest europejska, xbox live tez jest na europe- nie mam pojecia o co może chodzić- pomóżcie:confused:
     
  9. qbeusz

    qbeusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a konkretnie o co chodzi z tym vpn bo szczerze to jestem troche zielony jezeli chodzi o live;) a mozna zakombinowac z pkt msc?? jezeli tak to pewnie tez trzeba kupic pod dany kontynety?? w koncie na live mam ustawione region UK!
     
  10. Jizah

    Jizah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    odświeżam temat, ponieważ mam pytanie dotyczące tej wersji gry
    czy jeżeli mam konto xbox live założone na Polskę, to czy ten kod do pobrania dodatkowej zawartości będzie działał?
    nie ma blokady regionalnej?
     
Wczytywanie...

Poleć forum