1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 2- gra odpala, ale nie instaluje sie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez CrossSleet5, Marzec 21, 2012.

  1. CrossSleet5

    CrossSleet5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siemka,
    kupilem gre Gears of War 2, uzywana. Plyta ma tylko male ryski, gra z plyty odpala normalnie.
    Przy wyborze instalacji konsola ''zawiesza sie'' na okienku, ze gra zostanie zainstalowana, nie da sie ani cofnac ani wrocic do dashboarda, trzeba wylaczyc konsole.

    Co moze byc tego powodem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    U mnie jest to samo.Znacie może problem?
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a dash jaki?
     
  5. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    gdzieś czytałem ,że podobno wina dasha
     
  7. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no i co nie zainstaluję jej?
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie
     
  9. gelou

    gelou Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też tak ostatnio mam z tą i kilkoma innymi grami pomaga odłączenie się od internetu ;)
     
  10. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tzn co...?Odłączyc od internetu i później załączyć,to wtedy będzie można ją zainstalować?
     
  11. gelou

    gelou Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odłącz neta od xboxa, zainstaluj grę a następnie po zakończeniu podłącz ponownie :p
     
  12. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Faktycznie...jest tak jak piszesz
     
Wczytywanie...

Poleć forum