1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of war 2 na dwa pady

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez only, Marzec 11, 2009.

  1. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, czy mógłby ktoś wytłumaczyć mi jak zagrać w Gears of War 2 na 2 pady? Mam oba włączone, ale gdy próbuje włączyć tryb cop to pisze że jest za mało graczy. Z innymi grami nie miałem takiego problemu.

    Ps. to mój pierwszy temat, jeśli założyłem go w złym miejscu to sorry
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xbox666szatan

    xbox666szatan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    coop jest raczej na live...
     
  4. kerix

    kerix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak na live:p ja z kuzynem gralem i przeszedlem cala wiec wiesz;) a co do pytania to musisz zrobic konto na drugim padzie:) ja tez mialem taki problem. pzdr
     
  5. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    te drugie konto jak będzie wyglądało? mógłbyś troche dokładniej to objaśnic? uruchomi mi się wtedy darmowy miesiąc golda?
     
  6. senor

    senor Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    TL
    zrob sobie konto offline na konsoli i zaloguj sie na nie drugim padem, proste
     
  7. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oki dzięki za pomoc, wszystko działa
     
  8. Dant1

    Dant1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    *̡͌l̡* ̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡
    Musisz mieć zalogowane dwa profile na konsoli. Dopiero wtedy możesz grać na dwa pady.
     
  9. radekb29

    radekb29 Banned

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    U mnie też pomogło dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum