1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 2 nie mogę sie połączyć z innymi graczami

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Razak, Czerwiec 22, 2010.

  1. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Witam,więc wchodzę na multi daje np egzekucję daję wyszukaj,szuka i szuka i nie może znaleźć innych graczy do gry pisze szukanie miałem to już tak włączone z 15 minut i nic próbowałem dać inne tryby to samo chyba 2 razy mi się tylko włączyło problem trwa już chyba z 2 tygodnie.Wyczyściłem także cache i chciałem odpalić z innego konta multi ale to samo,proszę o pomoc panowie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Mineło 24 h nikt nie wie jak mi pomóc?
     
  4. Golonek18

    Golonek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Haczów
    Sprawdź jaki masz nat ? Bo napewno będziesz miał umiarkowany... Mam to samo.
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zmień region konsoli na UK i język na English powinno coś pomóc a najlepiej zaproś tak paru przyjaciół na mecz.
     
  6. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    O co chodzi z tym NAT?,wcześniej działało wszytko ok nagle takie coś

    edit

    Zmienił na uk i dałem jezyk angielski od czasu do czasu się włączy powiedzcie o co chodzi z tym NAT?
     
  7. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Odświeżam 24 h minęło
     
  8. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja tak miałem ale odblokowałem porty i ok wszystko.
     
  9. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Ale ja mam konsolę podłączona do roterta a nie do komputera,wiec porty chyba nic nie mają z tym wspólnego
     
  10. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odblokuj porty w routerze
     
Wczytywanie...

Poleć forum