1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 2, nie wyszukuje graczy.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Pawlllosss, Kwiecień 3, 2010.

  1. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Witam, mam problem z grą Gears of War 2, nigdy mi gra nie wyszukuje graczy. Mam internet radiówkę, podłączoną do kompa, firewall wyłączony, próbowałem odblokować NAT według porad ma forum. Czy jest jakiś inny sposób niż dzwonienie do operatora który i tak nic pewnie nie poradzi?

    Edit:Udało mi się odblokować NAT, przynajmniej xbox nie wyświetla, że jest problem i przy ip w xboxie wyświetla 3074(czyli dobrze z tego co czytałem na innym forum), a nadal nie umiem nikogo znaleźć.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

  4. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Ja tak zrobiłem już wcześniej, ale dzięki za szybką odpowiedź.
     
  6. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz połączenie zmostkowane, czy Xbox korzysta z tego samego IP co komp? Wyłącz antywira i inne programy tego typu. Masz kabel ethernet czy krosowany (skrętke)?
     
  7. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Mam ten dołączany do xbox-a, mam wyłączonego firewalla. W xbox-ie sprawdzę jakie mam ip, ale chyba inne.

    EDIT:Sprawdziłem teraz i xbox korzysta z tego samego IP, co komp.

    EDIT2:Teraz znowu xbox wyświetla, że NAT nie jest w pełni otwarty,a przez jedno uruchomienie wyświetlał, że jest otwarty.
     
  8. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A w innych grach jak jest? Chodzi Ci multi dobrze?
     
  9. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Halo 3 ODST, Battlefield Bad Company, Fable II,Perfect Dark Zero,FM3-działa
    PGR4-tylko gry niestandardowe i turnieje
    OF: DR-za bardzo nie wyszukuje graczy, raz się połączyłem, ale po chwili mnie rozłączyło
    Gears of War 2-nie działa
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Z tego co pamiętam w gears of war szuka graczy twojego pokroju, takich nie ma dlatego nie znajduje.
     
  11. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Nie kapuję zbytnio, podobno dużo graczy w to gra.

    I mam pytanie czy tylko u mnie się nie da znaleźć żadnych gier rankingowych w pgr 4, czy u was też?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    PGR4 to stara gra może, nikt nie gra. Poproś kogoś ze znajomych żeby Cię zapraszali do gry nabijesz level gra zacznie Ci wyszukiwać ludzi
     
  13. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    A 10 to mało? Bo mnie właśnie znajomi zapraszali, a poza tym jak grałem z nimi to widziałem osoby które miały 1. level
     
  14. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

  15. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Musisz po prostu zadzwonic do dostawcy internetu i poprosic o ustawienie zawnetrznegi ip
     
  16. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Dobra spróbuję zadzwonić, ale szczerze wątpię, żeby byli tacy łaskawi(orange)
     
  17. adrionoPL

    adrionoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Tak, ale jeśli nie ma takowych to przydziela ci innych. Nie jednokrotnie grałem na 5 lvl przeciwko 56-70 lvl. Poziom gracza to na pewno nie problem. Mozna to wykluczyć.
     
  18. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chyba nie mają innego wyjścia. Ewentualnie będziesz musiał dopłacać do abonamentu. Ja płacę 12 zł co miesiąc więcej, ale przynajmniej wszystko działa.
     
  19. IamDJfromHell

    IamDJfromHell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Ja mam ten sam problem mam Lost Planet , Ace Combat 6 , Forza Motorsport 3 , Gears of War 2 ... Normalnie loguję się do Xbox Live ,ale gdy wchodzę na multiplayer nie widzi w ogóle graczy ... o_O o co chodzi ? Myślałem ,że jak xbox live śmiga to ,że wsio będzie ok . NP w Forza 3 wchodzę na multiplayer i pokazuje pokój Lobby np (wyścigi klasy A aktualnie graczy jest 137) ok ...podłączam się , trochę to trwa i gdy już się podłączyło to nie ma graczy o_O jak to naprawić?
     
  20. tirtel

    tirtel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też się podpinam, grałem przed chwilą w CoD 4 - działał dobrze multi prócz nieznanego błędu i wyświetlania zera graczy w każdym z trybów, ale wyszukiwało normalnie. Teraz siedzę w lobby hordy w GoW 2 z 10 minut i nic... Pomoże ktoś ? Czy może to być coś z liveboxem czy coś w tym stylu (wcześniej nie wyskakiwał mi ten błąd w CoD 4 dziś kupiłem golda i pojawił się ten problem).
     
Wczytywanie...

Poleć forum