1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of war 2 Problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kovallts, Luty 9, 2012.

  1. kovallts

    kovallts Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam jako, że jestem nowy muszę założyć ten temat tutaj. Podczas gry w gears of war 2 wraz z bratem w kampanie na podzielonym ekranie, konsola zawiesiła się ( 1 raz coś takiego w ogóle ma miejsce). Uruchamiam ponownie konsolę, loguję się, włączam gow2 (wszystko działa ) kiedy brat się zaloguje nagle gra się zawiesza... Nawet na jego koncie tej gry nie da się odpalić zawiesza się tuż przed okienkiem wyboru gry. Proszę o pomoc. Próbowałem odinstalować grę i zagrać z płyty ale nadal to samo. Proszę o jakieś sugestie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PIKOxPL

    PIKOxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    masz przerobioną konsole ? jak tak to moze cos nie tak z płytą zle nagrana czy cos innego albo poprostu chwilowa tak zwana zwiecha trzeba troche poczekac moze dysk jest przeciazony ;p
     
  4. kovallts

    kovallts Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie nie coś Ty. Posiadam tylko i wyłącznie oryginały nie uznaję piratów :D chciałbym by było to chwilowe. Na moim koncie gra działa bez zarzutów... ten problem pojawia się tylko i wyłącznie na koncie mojego brata. Gra odkąd ją posiadam działała bez zarzutów.
     
  5. Kamil925PL

    Kamil925PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    moze odinstaluj ja i zainstaluj ponownie
     
  6. bullkovsky

    bullkovsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Załóż jeszcze jedno konto i zobacz co będzie się działo. Jak będzie działać to znaczy że z kontem brata jest coś nie tak.
     
  7. kovallts

    kovallts Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Właśnie sprawdzałem i na innym koncie jest wszystko ok. Jakieś pomysły jak to odblokować? Co do instalacji, próbowałem tak zrobić ale przy instalacji cały czas ładuje i pisze bym nie odłączał żadnych urządzeń i nic nie mogę zrobić. Gra tak jak mówię z rok może troszkę mniej działa bez zarzutu, dopiero dziś jeden lag i res konsoli po tym wszystkim występuje ten problem :/
     
  8. JWP.

    JWP. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sjz
    twoj brat ma uszkodzony save
     
  9. kovallts

    kovallts Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra w takim razie co zrobić z tym fantem?
     
  10. Kamil925PL

    Kamil925PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    usunac save? :)
     
  11. kovallts

    kovallts Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    savy brata usunąłem lecz nadal nic to nie zmieniło.
     
  12. kovallts

    kovallts Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Up! Odinstalowałem i zainstalowałem jeszcze raz, nadal to samo. Usunąłem Save brata i problem nie ustępuje. Proszę o pomoc.
     
  13. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wyczyść cahe czy cache dysku... może zadzaiała :D
     
  14. kovallts

    kovallts Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie pomogło :( Jak strzelę formata dysku utracę konta i osiągnięcia?
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    skopij profil na pendrive, przy formacie tracisz wszystko

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  16. kovallts

    kovallts Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    poszedł format konsoli ale konto nadal nie odtwarza gry :(

    Dobra Panowie działa, wystarczyło na trybie współpracy włączyć inne konto i przejść save gdzie nam sie gra zawiesiła i wszystko jest ok ;) pozdrawiam i dziękuje. Temat do zamknięcia :)

    Działało przez chwilę a obecnie znów występuję ten sam problem...
     
    HeTmaN lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum