1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gears of war 2 problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tsunadefan, Wrzesień 5, 2012.

  1. tsunadefan

    tsunadefan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    BARDZO DZIWNY PROBLEM! Otóż ściągnąłem gears of war 2 który ma wave 2 i jak zwykle przez 360 waves patchera go spatchowałem do wave3 bo mam iextreme 1.6No i odziwo nie podziałało pojawiło się odtwórz DVD a jak klikałem to sie pojawiało logo xboxa z góry bedę wdzięczny za pomoc bo jeszcze nigdy takiej sytuacji nie maiłem...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Ix 1.6 ma wave 3. Zawsze możesz użyć activate.iso

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  4. tsunadefan

    tsunadefan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No niby tak, ale czemu spatchowanie nic nie dało;/ nie rozumem tego gdzieś musiałem popełnić błąd albo nie wiem:(
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Nie lepiej wgrać LT3.0 niż się piep***ć z activate.iso? ; )
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    po co wave patchera używasz ?active.iso i czyste iso nagraj tam gdzie nie ma sladu używania wavepatchera. osobiście polecam pogram ppf-o-matic3.exe z plikiem v14-15.ppf nie będzie potrzebne active.iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum