1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 2 - pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez szank, Grudzień 12, 2008.

  1. szank

    szank Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-Pax
    witam wszystkich forumowiczów. Mam problem z iso GoWa2. Gdy otworzyłem je w XDVDmulleterze to wyskoczył taki komunikat. Nie wiem czy moge grać po sieci ( dałem autofixa oraz wrzuciłem stealh pathe z tego forum) Wszystko dobrze ale martwi mnie to

    [​IMG]

    Czy moge grać po sieci( po to ściągnąłem GoWa2) , czy może od razu dostane bana? Tylko nie piszcie że żeby nie dostać bana trzeba grać na oryginałach. Poprostu chcę wiedzieć co ten komunikat oznacza.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. szank

    szank Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-Pax
    wielkie dzięki za tutka, super sprawa
    pozdr

    ps. A jeżeli zagrałem w taką grę i mam save i 2 osiągnięcia, a potem bede grał na dobrej kopi to czy jest prawdopodobieństwo wykrycia przez M$ tego że wcześniej grałem na złej kopii? Acha i nie podłączałem w ogóle konsoli do neta.
     
  5. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam! Mam pytanie :) Czy w gears czeba na początku robić jakieś konto? odrazu mówie że konsoli nie mam podłączonej do neta :) Jak tak to jak zrobić te konto :) ?
     
  6. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Ale do czego konto? Po co, na co? Przecież to nie PC.
     
  7. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli nie trzeba tam konta robić tak jak na PC?
     
  8. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    O Matko Boska... po co na xboksie tworzyć konto w grze, skoro mamy jedno, uniwersalne? Jaki by to miało sens? Dlaczego niektórzy przez zadaniem pytania nie mogą logicznie pomyśleć?
     
  9. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A skąd ja to miałem wiedzieć? Na PC się robi to myślałem że tu też trzeba ...
     

Wczytywanie...

Poleć forum