1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 2 - pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez szank, Grudzień 12, 2008.

  1. szank

    szank Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-Pax
    witam wszystkich forumowiczów. Mam problem z iso GoWa2. Gdy otworzyłem je w XDVDmulleterze to wyskoczył taki komunikat. Nie wiem czy moge grać po sieci ( dałem autofixa oraz wrzuciłem stealh pathe z tego forum) Wszystko dobrze ale martwi mnie to

    [​IMG]

    Czy moge grać po sieci( po to ściągnąłem GoWa2) , czy może od razu dostane bana? Tylko nie piszcie że żeby nie dostać bana trzeba grać na oryginałach. Poprostu chcę wiedzieć co ten komunikat oznacza.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. szank

    szank Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-Pax
    wielkie dzięki za tutka, super sprawa
    pozdr

    ps. A jeżeli zagrałem w taką grę i mam save i 2 osiągnięcia, a potem bede grał na dobrej kopi to czy jest prawdopodobieństwo wykrycia przez M$ tego że wcześniej grałem na złej kopii? Acha i nie podłączałem w ogóle konsoli do neta.
     
  5. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam! Mam pytanie :) Czy w gears czeba na początku robić jakieś konto? odrazu mówie że konsoli nie mam podłączonej do neta :) Jak tak to jak zrobić te konto :) ?
     
  6. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Ale do czego konto? Po co, na co? Przecież to nie PC.
     
  7. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli nie trzeba tam konta robić tak jak na PC?
     
  8. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    O Matko Boska... po co na xboksie tworzyć konto w grze, skoro mamy jedno, uniwersalne? Jaki by to miało sens? Dlaczego niektórzy przez zadaniem pytania nie mogą logicznie pomyśleć?
     
  9. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A skąd ja to miałem wiedzieć? Na PC się robi to myślałem że tu też trzeba ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum