1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears Of War 2 - split.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Tieu, Lipiec 10, 2010.

  1. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Mam dość nietypowy problem. Otóż gdy chcę pograć z kolegą na split screenie. Włączam konsole, loguje się na swój profil, na drugim padzie loguje się na profil kumple. Włączam grę, a Ona chodzi z płyty, chociaż jest zainstalowana na dysku? Jak gram sam tego problemu nie ma.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Najcok94

    Najcok94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Nierozumiem gdzie tu jest problem ? ;/ :DD
     
  4. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Gra chodzi z płyty, mimo, że jest zainstalowana na dysku.
     
  5. IamDJfromHell

    IamDJfromHell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    To jest normalne....
    Bez płyty gra ci nie śmignie pomimo tego ,że masz ją zainstalowaną na dysku
     
  6. liroy_ek

    liroy_ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chyba nie :/ Czasami tylko plyta pracuje jak cos tam pewnie doczytać musi czy cuś :) a tak to nie powinna chodzić :p
     
  7. Hakon

    Hakon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Włocławek
    jej nie o to chodzi ... plyta powinna chodzic przez pierwsza minute potem sie powinna wylaczyc
     
  8. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Ale gdy gram na split screenie to tylko chodzi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum