1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gears of war 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez jashimara, Kwiecień 10, 2010.

  1. jashimara

    jashimara Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    Zakupiłem niedawno gears of war 2 (nowe) i po wpisaniu kodu ze zdrapki na flashback map pack wyskoczył mi komunikat "to niemożliwe z twojej lokalizacji" czy jakoś tak. Oco chodzi?? Przoszę o pomoc.

    P.S.
    Jak kupuje xbl gold na keye.pl to przysyłają mi kod do wpisania czy jak??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
  4. jashimara

    jashimara Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    Ale ja mam ustawiony na Wielką Brytanię, USA też próbowałem.
     
  5. Janol23

    Janol23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    266
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    STG
    słuchaj blokada regionalna rozpoznają cię po IP neta
    są programy gdzie zmieniasz na angielskie IP
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  7. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam pytanie , zrobiłem konto xbl , i chce kupić golda , i to znaczy że jak mam region UK , a jestem w polsce to musze też zmieniać jakoś ip? bo tak to nie pogram ?? ,

    a gow 2 ,triala mam ale jeszcze nie wpitego i też moge mieć problemy takie jak tu założyciel tematu ? sorry że się dopisuje pod kogoś tematem ,

    PS. bo chce kupić golda ale nie wiem czy moge mieć jakieś problemy , łącznośc xboxa > siex > xbox live działa , i oglądam te rózne filmiki i mogę te różne dodatki ściągać tylko że nie chce mieć tak że kupie golda i mi nie będzie xbl działać bo coś jest tam jeszcze nie po ustawiane. pzdr
     
  8. Janol23

    Janol23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    266
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    STG
    ej gościu na golda nie masz blokady najgorsze że jak zrobisz golda to tam się zarejestruj na jakiś kod wikipedia i google.com pomogą
     
  9. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Blokada jest tylko na gry filmy czy dlc
     
  10. anih1

    anih1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    aha , no ale jak kupie golda i go wprowadze to gdzie mam się zarejestrować ? , zarejestrowalem się na xbox.com wybrałem region itp. i mam teraz konto xbl i zrobiłem wizytówke na tym mygamercard , chciałbym na allegro kupić golda na 12 miesięcy , ale gdzie tego golda się wpisuje ? ,
     
Wczytywanie...

Poleć forum