1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gears of War 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szymii112, Sierpień 26, 2010.

  1. szymii112

    szymii112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam przerobionego xboxa 360 ixtreme 1.6. Majac Gears of War 2 (wave 2) przerobilem ja na wava 3 i gdy wkladam plyte do konsoli wyskakuje mi tylko logo xbox 360. Co zrobiłem zle?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Budziol

    Budziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie znam się za bardzo ale chyba nie musisz przerabiać jej na Wave 3. Pozostaw ją na Wave 2 i spróbuj jeszcze raz.

    Ja mam jeszcze płytę Activate i nie muszę się martwić o aktualny JB ponieważ wszystkie Wave mi działają.
     
  4. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Sam mam ix 1.6 więc opisze to na swoim przykładzie
    Gra ma :
    Wave 1 - nie tykam, wypalam
    Wave 2 - j/w
    Wave 3 - j/w
    Wave 4 - pat****e do wave 3 i wypalam
    Wave 5 i wyżej - j/w

    Ew. możesz wypalić activate.iso, dzięki któremu przed włożeniem gry (nie patchowanej, choćby miała 15 wave) wkładasz te płytke, potem gre i działa :) ja niestety wolę patchować, z tego względu że jeśli gram np. tydzień w te samą gre, to co włączenie konsoli musze żąglować płytami :p
     
  5. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie ma potrzeby patchowania do wyzszego wava
     
  6. Atelion

    Atelion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Archeolog sie znalazl
     
Wczytywanie...

Poleć forum